RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dan Vîlceanu confirmă că liberalii se întrunesc în ședință, înainte de consultările cu Iohannis, și spune că „orice e posibil” legat de posibilitatea ca varianta PNL să fie alta decât Florin Cîțu pentru funcția de premier

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a confirmat la Digi24 informația transmsisă de G4Media, cum că liberalii se întrunesc joi, de la 10.00, în ședință în Biroul Politic Național, pe tema abordării pe care o vor avea la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis. El a răspuns că e „posibil orice”, când a fost întrebat dacă PNL va avansa altă propunere de premier decât Florin Cîțu.

Reamintim că Iohannis i-a convocat pe liderii de partide la Cotroceni, joi de la ora 11.00, în vederea desemnării unui nou premier care să formeze un guvern sprijinit de Parlament.

Liberalii au anunțat inițial că îl vor propune pe Florin Cîțu, acesta angajându-se să formeze o majoritate cu partidele interesate.

Între timp, surse din PNL emit informații că este posibil, totuși, ca varianta PNL pentru funcția de premier să fie alta decât Florin Cîțu.

  

Dan Vîlceanu – care este un apropiat al lui Florin Cîțu – a informat că, într-adevăr, va avea loc o ședință a BPN, joi dimineața, și că „în acest moment” nu există altă propunere de premier decât cea care-l vizează pe Florin Cîțu. La insitențele moderatorului, Vîlceanu a spus că e posibil orice în privința propunerii PNL pentru funcția de premier.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

2 din 5 studenți abandonează facultatea în primul an. Există însă și specializări la care aproape nimeni nu renunță (studiu)

Redacția

MAE condamnă proliferarea discursului instigator la ură îndreptat împotriva membrilor comunităţii rome

Redacția

Senat: Legea privind protecţia avertizorilor în interes public, adoptată

Redacția
Încarcă...