NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan GrecuȘopârle

Olariu nemulțumit de informația publicată de NewsPascani.com: pungile erau de la Lorimer, nu de la LIDL! E clar că Pintilie e protejat! (P)

Consilierul local Sorin Olariu s-a arătat nemulțumit de modul în care i-a fost redată declarația în articolul: „Olariu îl acuză pe Rățoi că nu a păstrat zăpada de la ninsoarea de săptămâna trecută pentru a o folosi la Târgul de Crăciun”.


Acesta a contactat cel mai de încredere cotidian de știri din Pașcani și a acuzat jurnaliștii NewsPascani.com că-n scandalul furtului de zăpadă, care ar fi fost comis de viceprimarul Cristian Rățoi și inginerul Ștefan Popa, ar fi denaturat declarația sa pentru a-l proteja pe primarul Marius Pintilie.


Olariu spune răspicat că sacoșele folosite de Rățoi și Popa pentru a dosi zăpada în frigidere erau de la Lorimer, nu de la LIDL cum s-a scris în articolul inițial. În opinia politicianului aceasta este încă o dovadă indubitabilă (n.r. Olariu a încercat de 4 ori să pronunțe acest cuvând, dar nu a reușit) că NewsPascani.com îl menajează pe primarul Marius Pintilie.

Advertisements


Ideea cu păstratul zăpezii pentru a fi folosită la Târgul de Crăciun este una bună. Nu înțeleg de ce lumea nu o apreciază! Nu e ceva de amuzament. Sigur, privită la modul singular poate părea hilară, dar pusă în planul general de a administra orașul are sens. De exemplu, cum ar fi ca iarba pe care o tundem în oraș, să nu o mai aruncăm, ci să o vindem la fermele AgroComplex? Zero risipă! Nimeni nu s-a gândit la asta! Știți proverbul ălă: nu te pune cu deșteptul, că are mintea odihnită. Pe de altă parte se vede că îl protejați pe Pintilie! Eu am declarat că sacoșele erau de la Lorimer, nu de la LIDL cum ați scris voi. Dar mă rog, penibili!, a declarat Olariu pentru NewsPascani.com.

Advertisements
  


Textul de mai sus este un pamflet. Pamfletul este o specie literară. Dacă cumva v-ați încărcat arma, auzind că pamfletul este o specie, trebuie să știți domnule Olariu că nu tot ce zboară se împușcă, deși v-ar fi comod, nu-i așa?!!

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mediul de afaceri înecat de ploaie!

Răzvan Grecu

Claudiu Timofte minte ca un birjar. După el, pensionarii nu ar trebui să mai existe în viața publică!

Răzvan Grecu

Ce este mai scump decât viața unui copil? (VIDEO)

Răzvan Grecu
Încarcă...