RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalȘopârle

Olariu îl acuză pe Rățoi că nu a păstrat zăpada de la ninsoare de săptămâna trecută pentru a o folosi la Târgul de Crăciun (P)

Acuzații dure la adresa viceprimarului Cristian Rățoi formulate de Sorin Olariu, singurul consilier local care veghează ca cei care conduc Pașcaniul să-și facă treaba corect. Acesta a dezvăluit că organizarea Târgului de Crăciun a fost făcută foarte prost, viceprimarul Cristian Rățoi uitând să aștearnă un strat de zăpadă de o grosime de măcar 4 centimetri, așa cum fac marile orașe din lumea largă.

Consilierul Sorin Olariu a declarat că situația i se pare scandaloasă și consideră că atât viceprimarul Cristian Rățoi, cât și șeful Gospodăriei Comunale, Ștefan Popa, ar fi trebuit să depoziteze zăpada de la ninsoarea de săptămâna trecută și să o folosească acum, în loc să o arunce.

Olariu a făcut și acuzații de corupție la adresa lui Rățoi și a lui Popa. Consilierul local spune că are informații că aceștia ar fi dosit, în frigiderele lor, o parte din zăpada pe care au ridicat-o de pe străzi săptămâna trecută, în scopul înfrumusețării curților lor cu ocazia Crăciunului.

„Am văzut fotografia postată de viceprimarul Rățoi cu Târgul de Crăciun! Un nepriceput! Un lucru prost făcut! Cum să vă spun, fără zăpadă pe jos! Nu am mai văzut așa ceva. Un gospodar adevărat nu arunca zăpada care a căzut săptămâna trecută pe străzile Pașcaniului! Nu se face așa ceva! E dar de la Dumnezeu. Chiar nu ne gândim? Penibil! Trebuia păstrată, depozitată la Gospodăria Comunală în curte și folosită acum la Târgul de Crăciun. Sigur, o să spună Rățoi că era murdară zăpada, pentru că au dat cu nisip! Dar Dumnezeule, se putea spăla, și cu un pic de clor o făceam albă. Mie mi-a zis un muncitor de la Gospodăria Comunală, am și o filmare dovadă, că viceprimarul Râțoi și inginerul Ștefan Popa și-au îndesat în 6 pungi, de alea mari de la LIDL, din zăpada Pașcaniului, și au pus-o la păstrare în figiderele personale. O spală și apoi o dau în curțile lor de Crăciun ca să fie frumos. Pentru ei se poate, pentru noi nimic! Rușine!”, a declarat Sorin Olariu, într-o scurtă declarație de presă dată prestigiosului cotidian local NewsPascani.com.

  

Acest articol, deși este un pamflet scris din plăcerea de a face apologia prostiei, din cauza dorinței nemăsurate de publicitate a consilierului Sorin Olariu, a fost plătit: 700 de lei, plus vânat și un radiator găurit!

Related posts

Zilele Municipiului Pașcani! Foto de la premierea șefilor de promoție și a olimpicilor

Redacția

Kosarom participă la Anuga, cel mai important târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor organizat la Köln

Oana Cordoneanu

Campanie de strângere de fonduri pentru amenajarea Muzeul Locomotivei din Gara Pașcani

Redacția
Încarcă...