RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentSport

“Simona Halep de Pașcani”, premiată la Gala Sportului pășcănean

La Gala Sportului pășcănean, printre sportivii care fac performanță și au fost premiați s-a numărat și Nicoleta Boboc, la categoria Tenis de câmp.

 Nicoleta Boboc are 49 de ani și lucrează ca asistentă la Spitalul C.F. Pașcani. Printre pasiunile ei se numără drumețiile montane, schiul, dar mai ales tenisul de câmp, unde de ani buni de zile face performanță, câștigând o competiție națională după alta, fie la simplu, fie la dublu.

O persoană modestă, muncitoare și talentată, Nicoleta Boboc are în palmares titlul de Campion Național la amatori, urcând pe primul loc la dublu fete la Galați atât in 2022, cât și în 2023 și vicecampioană națională la simplu, în 2022 și 2023. Pe rafturile de acasă, deja nu mai are loc pentru cupe și medalii.  

Pasiunea pentru sport este împărtășită în familie. Nicoleta este căsătorită cu Florin Boboc, antrenor îndrăgit de copii la Clubul C.S.S Pașcani iar împreună au un baiat de 14 ani, Bogdan, care calcă pe urmele tatălui sau, fiind pasionat de asemenea de fotbal și făcând performanță.

  

Iarna, weekendurile îi găsesc întotdeauna pe pârtie, la schi iar când începe seznoul cald, Nicoleta nu ratează nici o competiție națională la tenis de câmp, amatori.

Idolul Nicoletei este Simona Halep, cu care mulți o aseamănă la Pașcani. Premiul în cadrul Galei Sportului pășcănean o onorează, venind ca o recunoaștere a rezultatelor, talentului și perseverenței sale în domeniul sportului, la tenis de câmp.

“Pe 18 aprilie am participat pentru prima oara la GALA SPORTULUI PĂSCĂNEAN unde au fost premiati cei mai buni sportivi de la cluburile orașului nostru în urma rezultatelor deosebite pe anul 2023 la competitiile de fotbal,atletism,handbal,karate,tenis de masa și câmp. La secția tenis de camp ,am primit cu multa emoție diploma de  excelenta pentru rezultatele obținute”, a declarat Nicoleta după premiere.

Felicitări, Nicoleta!

Related posts

Un episcop, implicat într-un scandal sexual și-a dat demisia! A organizat o orgie la care a invitat un prostituat care și-a pierdut cunoștința

Redacția

Reacții după moartea legendarului campion Ivan Patzaichin: „Cel mai mare canoist de pe planetă al tuturor timpurilor”

Redacția

Colegiul „Sadoveanu”: Experiență inedită pentru 25 de elevi, în Tabăra „Floare de colț” (Foto)

Redacția
Încarcă...