RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Renault 5 E-Tech electric: Ediție specială pentru Roland Garros

• Renault a anunțat că va prezenta la turneul de tenis Roland Garros de la Paris o ediție specială a modelului electric Renault 5 E-Tech electric. 

• Ediția specială se numește Renault 5 E-Tech electric, este disponibilă în patru culori de caroserie (Pearl White, Midnight Blue, Starry Black și o nuanță de gri exclusivă pentru acest model) și are un design special pentru jante. 

• Logo-ul Roland Garros este vizibil în partea de jos a portierelor frontale, împreună cu reprezentarea arhitecturală a unui stadion, iar plafonul include un finisaj textil. 

  

• La interior, ediția specială beneficiază de o tapițerie gri deschis inspirată din îmbrăcămintea specifică sportului, iar tetierele scaunelor față sunt embosate cu logo-ul Roland Garros. De asemenea, numele turneului este vizibil și pe planșa de bord. 

• Ediția specială Renault 5 E-Tech electric pentru Roland Garros va fi disponibilă la vânzare în 2025, iar prețurile nu au fost încă anunțate. Până atunci, fanii tenisului o vor putea vedea la un stand special amenajat la turneu. 

• Renault este partener al turneului de tenis Roland Garros începând din 2022, iar pentru ediția din acest an a anunțat deja doi noi ambasadori: Diane Parry și Casper Ruud,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, despre eliminarea facilităților din construcții și agricultură: Nu trebuie să venim cu variante care bulversează

Redacția

Premier League: Liverpool a câștigat meciul cu Newcastle / Chelsea, doar remiză cu Everton

Redacția

Primul zbor direct România-SUA, după 20 de ani. Cât costă biletul, cât durează călătoria și câte curse sunt programate săptămânal

Redacția
Încarcă...