RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer oprit în trafic la Ruginoasa a încercat să dea mită polițiștilor. Autorul a fost filmat

politia-din-timisoara-a-deschis-o-ancheta-dupa-gasirea-unei-femei-de-88-de-ani-si-a-fiului-ei-morti-in-locuinta

Astăzi, 24 aprilie, un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 10 Poliţie Rurală Ruginoasa, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, împreună cu un alt agentul de poliţie, a sesizat la Sistemul Call-center anticorupție 0800.806.806 al Direcției Generale Anticorupție, o faptă de dare de mită.

Acesta a semnalat faptul că, un cetăţean oprit în trafic le-a promis, iniţial, câte 100 de euro fiecăruia, pentru a nu i se aplica o sancţiune contravenţională la Legea 61/1991, întrucât a refuzat să se legitimeze. Ulterior, acesta le-a oferit efectiv suma de 100 de euro.

Agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta persoanei în cauză şi au dispus în continuare măsurile legale.

Situaţia de fapt a fost filmată cu body-worn camera din dotarea poliţistului denunţător, iar lucrătorii S.J.A. Iaşi pun în executare activităţile procedurale dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

  

Precizăm faptul că același agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a mai sesizat alte 3 fapte similare la Call-center anticorupție 0800.806.806, în ultima lună.

Related posts

Circulație blocată, după ce un camion cu cereale s-a răsturnat la Cristești! 

Marius Parteni

Accident cu o victimă pe strada Moldovei, la intersecția cu drumul spre Boșteni

Răzvan Grecu

Un bărbat din județul Iași a furat 235.000 de lei de pe cardul unei femei de 80 de ani

Redacția
Încarcă...