RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Emmanuel Macron a jucat un meci în scop caritabil cu fotbaliști celebri. Președintele Franței a dat chiar gol din penalty

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile, alături de foste glorii ale fotbalului francez şi mondial, reuşind să transforme o lovitură de la 11 metri, informează presa din Hexagon, citată de Agerpres.

Emmanuel Macron a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile. FOTO: Profimedia Images Emmanuel Macron a jucat miercuri într-un meci în scopuri caritabile. FOTO: Profimedia Images

Meciul respectiv, organizat de Variete Club de France (VCF) şi dedicat susţinerii operaţiunii „Pieces jaunes”, sponsorizată de soţia preşedintelui francez, Brigitte Macron, a avut loc la Plaisir, în regiunea Ile-de-France.

Emmanuel Macron a evoluat pentru echipa VCF Vendroux, cu numărul 3 pe spate, alături de Marcel Desailly, Didier Deschamps, Didier Drogba, Laurent Blanc şi Eden Hazard, între alţii. Adversara lor a fost o selecţionată antrenată de celebrul tehnician francez Arsene Wenger, care a avut în componenţă vedete precum Samuel Eto’o, El Hadji Diouf şi Daniel van Buyten.

  

Echipa preşedintelui francez s-a impus în final cu scorul de 5-3, graţie unui hat-trick reuşit de Robert Pires în prima repriză şi a unui penalty transformat chiar de Macron în repriza secundă.

Meciul a permis colectarea sumei de 57.500 de euro în profitul operaţiunii „Pieces jaunes”, care are ca scop îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare a copiilor şi adolescenţilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Președintele ICR cere revocarea șefei ICR Londra, Catinca Nistor

Redacția

Afacerea “Mortul trebuie să arate frumos”. Subteranele unei industrii pe care Ministerul Sănătății “a uitat” s-o reglementeze până la capăt

Redacția

China acuză SUA că exercită presiuni asupra Beijingului și Moscovei: „Planurile Americii de a ne descuraja vor eșua”

Redacția
Încarcă...