RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone“

Premierul Marcel Ciolacu, a anunțat, joi, că nu mai negociază cu Cristian Popescu Piedone retragerea care să-i facă un culoar liber Gabrielei Firea în cursă. Și candidatul PUSL a afirmat același lucru.

Marcel Ciolacu Arhivă

Marcel Ciolacu Arhivă

„Am încheiat orice dialog și orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru București, să nu încercăm să rămânem blocați în visele personale. Cu asta am încheiat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi.

  

Și Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de primar al Capitalei, a declarat, tot joi, că nu se va retrage din competiţia pentru Primăria Generală a Bucureştiului şi că nu va negocia cu nimeni. „Haideţi să închidem odată… Retragere, mesaje, porumbei călători… Şi este ultima dată când răspund la aceste întrebări… Nu mă retrag şi nu negociez cu nimeni. Nu m-a sunat şi nu sun pe nimeni. (…) Cred că sunt singurul candidat care, de la început până în prezent, şi până pe 9 iunie, mi-am ţinut verticalitatea. Ce am spus aia am făcut. Zvonurile de retragere sunt la bursa zvonurilor, aruncate de cancelariile şi zvonacii de partid,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Restricţii temporare de trafic pe DN 1 – Pasajul Ikea, începând de duminică noapte

Redacția

Gorghiu: Recuperarea prejudiciilor provenite din infracţiuni devine prioritate a sistemului judiciar

Redacția

Firea promite cǎ nu îi ia partidul lui Ciolacu: Societatea românească nu e pregătită

Redacția
Încarcă...