RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPolitică

PSD depune sâmbătă listele pentru primar și Consiliul Local! Patru nume pentru lista de consilieri județeni

Lista pentru viitorul Consiliu Local, cu care PSD Pașcani se înscrie în alegerile locale din acest an, urmează să fie anunțată, sâmbătă, 27 aprilie, odată cu lansarea candidaturii lui Dumitru Pantazi, la funcția de primar. Evenimentul de lansare va fi urmat de cel de depunere a candidaturilor.

În conferința de presă ce a avut loc astăzi la sediul PSD Pașcani, după conferința de presă, pe lângă subiectele ce țin de calendarul adoptării taxelor și impozitelor locale pentru anul 2025, liderul organizației locale, Dumitru Pantazi, a vorbit și despre evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, la restaurantul Select.

El a spus că va anunța în fața celor prezenți motivele pentru care candidează la un nou mandat de primar, dar și că va veni în fața electoratului cu o echipă întinerită.

După evenimentul de lansare, candidatul PSD și echipa de consilieri vor depune dosarele pentru validarea candidaturii la Biroul Electoral Local.

  

Numele celor aflați pe lista pentru Consiliul Local și ordinea lor, precum și candidații susținuți pentru un loc pe lista pentru Consiliul Județean, vor fi cunoscute odată cu anunțarea lor.

Pantazi a anunțat că pentru Consiliul Județean sunt patru propuneri din partea organizației PSD Pașcani. Este vorba despre actualul consilier județean – Bogdan Alexa, Mihai Dediu – consilier local, Dragoș Ionescu și Sabin Pintilie. Dintre aceștia, conform unor surse, organizația locală Pașcani dorește să obțină locuri eligibile pentru doi dintre ei.    

Related posts

Liberalii ieseni acuza PSD de furtul primarilor din judet

Redacția

Senatorul ales pe colegiul Târgu Frumos și Podu Iloaiei salută înființarea comisiei care trebuie să facă lumină în cazul proiectului Roșia Montană

Redacția

Prognoza meteo, azi, 24 februarie. Ce temperaturi vor fi astăzi în Romania

Redacția
Încarcă...