RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Peste 3.000 de elevi de liceu s-au pregătit pentru a deveni șoferi responsabili prin programul „Ora de educație rutieră la liceu, powered by MOL”, realizat de MOL România, Poliția Română și Asociația E.D.I.T.

  • Peste 3.000 de elevi, din 15 licee din București, Ilfov și Prahova, au fost instruiți pentru siguranță rutieră, prin activități interactive în cadrul programului „Ora de educație rutieră la liceu, powered by MOL”, în perioada martie 2023 – martie 2024
  • Sondaj Au fost dezvoltate trei module interactive în cadrul programului, ce au inclus sesiuni educaționale realizate de experți din cadrul Poliției Române, instruire în conducerea defensivă și sesiuni de acordare a prim ajutorului, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În contextul în care peste 70% dintre elevii de liceu își doresc să obțină permisul de conducere, 3.000 de elevi, din 15 licee din București, Ilfov și Prahova, au fost instruiți pentru a deveni participanți responsabili în trafic. Prin programul „Ora de educație rutieră la liceu, powered by MOL”, lansat de MOL România, alături de Asociația E.D.I.T. și Poliția Română, elevii au putut participa la workshop-uri interactive prin care au putut înțelege mai bine pericolele la care se expun în trafic, dar și cum le-ar putea evita sau gestiona.

Programul a fost derulat în perioada martie 2023 – martie 2024 ca parte din programul de siguranță rutieră al MOL România „Tu conduci.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Patronul echipei Ankaragucu a fost suspendat pe viață după ce a lovit un arbitru

Redacția

Primul meci pentru Cristiano Ronaldo la Al-Nassr – Când va debuta noua achiziție a arabilor

Redacția

ATP: Tommy Paul și Denis Shapovalov, duel pentru titlul de la Stockholm

Redacția
Încarcă...