NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Adio, vacanţă de trei luni. Elevii români, la şcoală şi vara – ce spune proiectul de lege


Elevii ar putea merge la școală și în vacanța de vară. Mai mulți senatori au depus un proiect de lege în acest sens pentru a veni în sprijinul părinților care nu au cu cine să își lase copiii acasă.

  

 

Astfel, aceștia ar putea fi supravegheați mai bine în timpul liber. Proiectul de act normativ nu prevede clar dacă profesorii vor fi obligați să participe la activități recreative.

Anton Hadăr, președintele Federației Sindicale „Alma Mater” susține că ideea nu este rea, numai că totul depinde de dascăli. Dacă vor fi plătiți pentru orele suplimentare ar putea renunța la concediu pentru a sta cu elevii, scrie reporterntv.ro.

În plus, unitățile de învățământ trebuie să aibă logistica necesară pentru ca alevii să fie atrași să vină și în vacanța de vară  la școală.

Potrivit legii, cheltuielile ar urma să fie suportate de părinți. Actul normativ urmează să intre în dezbaterea Senatului în luna februarie, după începutul sesiunii parlamentare.

Sursa: Realitatea.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PIERDUT CERTIFICATE ALE COJOCARIU ALOIS I.I

Redacția

Pierdut anexă SC El Ambra SRL Pașcani

Redacția

Sfântul care-i apără pe oamenii înşelaţi în viaţă. Ce rugăciune trebuie adresată Mucenicului Mina pentru prinderea tâlharilor şi a şarlatanilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site