NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Guvernul vrea o schimbare majora in salariile bugetarilor. Performanta ar putea face diferenta intre cresteri si scaderi

Guvernul incearca sa impuna o schimbare majora in felul in care sunt platiti bugetarii. Vrea sa introduca in legea salarizarii unice criterii de performanta.

  

 

Adica lefurile sa creasca sau sa scada in functie de cat de eficienti si de bine pregatiti sunt angajatii de la stat.

Cartel Alfa, unul dintre cele mai mari sindicate din tara, nu se opune. Insista insa ca aceste evaluari trebuie facute cu mare atentie, in functie de responsabilitatile fiecarui bugetar.

Guvernul vrea sa finalizeze legea salarizarii unice pana la mijlocul lunii viitoare. Pentru prima data se discuta despre stabilirea unor criterii de performanta.

Advertisements

Dan Suciu – purtator de cuvant al guvernului: “Este cu siguranta unul din elementele care va intra in discutie. Evident ca daca vom avea acest element in lege un criteriu de performanta trebuie sa duca la majorare daca este indeplinit si sa fie considerat un penalizator daca nu e indeplinit.”

Advertisements

Citiți articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

O nouă tehnologie poate depista sexul după amprentele digitale

Redacția

Originea Stonehenge-ului a fost identificată. Rezultatele cercetărilor sunt impresionante

Redacția

Helen O’Brien, superba spioană româncă din Marea Britanie care l-a dat afară pe Nicu Ceauşescu din clubul ei, pentru că i-a pipăit animatoarele

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site