NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Guvernul vrea o schimbare majora in salariile bugetarilor. Performanta ar putea face diferenta intre cresteri si scaderi

Guvernul incearca sa impuna o schimbare majora in felul in care sunt platiti bugetarii. Vrea sa introduca in legea salarizarii unice criterii de performanta.

 

Adica lefurile sa creasca sau sa scada in functie de cat de eficienti si de bine pregatiti sunt angajatii de la stat.

Cartel Alfa, unul dintre cele mai mari sindicate din tara, nu se opune. Insista insa ca aceste evaluari trebuie facute cu mare atentie, in functie de responsabilitatile fiecarui bugetar.

Guvernul vrea sa finalizeze legea salarizarii unice pana la mijlocul lunii viitoare. Pentru prima data se discuta despre stabilirea unor criterii de performanta.

Dan Suciu – purtator de cuvant al guvernului: “Este cu siguranta unul din elementele care va intra in discutie. Evident ca daca vom avea acest element in lege un criteriu de performanta trebuie sa duca la majorare daca este indeplinit si sa fie considerat un penalizator daca nu e indeplinit.”

Citiți articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Numărul bolnavilor de Alzheimer, în continuă creştere. Semnele care indică că poţi suferi de demenţă: ”La mine au apărut halucinaţiile”

Redacția

Avertisment: Evitaţi pâinea prăjită şi cartofii crocanţi gătiţi acasă. Care este motivul

Redacția

Transportatorii: ASF şi asigurătorii nu au respectat protocolul privind RCA. Au fost deja creşteri de peste 50%. ASF respinge acuzaţiile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site