RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Guvernul vrea o schimbare majora in salariile bugetarilor. Performanta ar putea face diferenta intre cresteri si scaderi

Guvernul incearca sa impuna o schimbare majora in felul in care sunt platiti bugetarii. Vrea sa introduca in legea salarizarii unice criterii de performanta.

  

 

Adica lefurile sa creasca sau sa scada in functie de cat de eficienti si de bine pregatiti sunt angajatii de la stat.

Cartel Alfa, unul dintre cele mai mari sindicate din tara, nu se opune. Insista insa ca aceste evaluari trebuie facute cu mare atentie, in functie de responsabilitatile fiecarui bugetar.

Guvernul vrea sa finalizeze legea salarizarii unice pana la mijlocul lunii viitoare. Pentru prima data se discuta despre stabilirea unor criterii de performanta.

Dan Suciu – purtator de cuvant al guvernului: “Este cu siguranta unul din elementele care va intra in discutie. Evident ca daca vom avea acest element in lege un criteriu de performanta trebuie sa duca la majorare daca este indeplinit si sa fie considerat un penalizator daca nu e indeplinit.”

Citiți articolul integral pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pierdut certificat constatator SC BGM-GRILL SRL

Redacția

Viaţa clujenilor din Evul Mediu: îşi alegeau primarul, judecătorul şi preotul. Locuitorii aveau „imunitate diplomatică“ în regat

Redacția

VESTE BUNĂ PENTRU ANGAJAȚII DIN ROMÂNIA. Patronii au primit voucherele de concediu

Redacția
Încarcă...