NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Tipografia de lapte îl duce pe Pantazi la bară!

Probabil că mulți dintre cei care au intrat să citească acest editorial au făcut-o pentru că erau curioși să afle ce este o tipografie de lapte și de ce îl duce pe Pantazi la bară. Care bară, mai ales?

 

 Din păcate nu este vorba despre o tehnologie de ultimă oră ci despre o aberație născocită de către ziaristul Cojocaru Cătălin pentru a justifica tipografia cumpărată de Dumitru Pantazi și dată spre folosință ziarului Orizontul prin anii 2002-2003.

 Aseară am aflat cu surprindere că Pantazi pune căruța în fața boilor. Acesta ar fi cumpărat o tipografie, conform celor spuse de Cojocaru Cătălin, pentru a tipări etichete pentru viitoarea sa fabrică de lapte. Fabrică care nu a apărut. Eu nu pot să cred o astfel de minciună sfruntată. Poate și pentru că-l cunosc pe Dumitru Pantazi și numai risipitor nu este, cu banii săi. Ce fel de plan de afaceri e ăsta să-ți cumperi tipografie pentru fabricarea etichetelor unui produs pe care nu-l ai. În mod normal îți cumperi linia de producție și mai apoi te uiți după ambalaje.

 Și pentru că Marius Parteni a spus public că acea tipografie a fost achiziționată de Dumitru Pantazi pentru ziarul Orizontul acesta este amenințat de Cojocaru Cătălin că va fi acționat în judecată. Și dacă e judecată atunci la bară va veni și Dumitru Pantazi în calitate de martor. Sunt curios al cărei părți!

 P.S.: Și pe mine m-a amenințat că mă acționează în judecată pentru că textele mele i-ar fi atins demnitatea. Păi pentru a răni demnitatea cuiva aceasta trebuie să existe, ori Cojocaru Cătălin nu are așa ceva!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Cum a ajuns primarul Dumitru Pantazi singurul care ține partea cetățenilor în timp ce a mutat întâlnirea cu ApaVital în altă locație, de frica lor!

Răzvan Grecu

În situații extreme se aplică măsuri extreme

Răzvan Grecu

Mai există libertatea presei în Pașcani?

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site