NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Tipografia de lapte îl duce pe Pantazi la bară!

Probabil că mulți dintre cei care au intrat să citească acest editorial au făcut-o pentru că erau curioși să afle ce este o tipografie de lapte și de ce îl duce pe Pantazi la bară. Care bară, mai ales?

 

 Din păcate nu este vorba despre o tehnologie de ultimă oră ci despre o aberație născocită de către ziaristul Cojocaru Cătălin pentru a justifica tipografia cumpărată de Dumitru Pantazi și dată spre folosință ziarului Orizontul prin anii 2002-2003.

  

 Aseară am aflat cu surprindere că Pantazi pune căruța în fața boilor. Acesta ar fi cumpărat o tipografie, conform celor spuse de Cojocaru Cătălin, pentru a tipări etichete pentru viitoarea sa fabrică de lapte. Fabrică care nu a apărut. Eu nu pot să cred o astfel de minciună sfruntată. Poate și pentru că-l cunosc pe Dumitru Pantazi și numai risipitor nu este, cu banii săi. Ce fel de plan de afaceri e ăsta să-ți cumperi tipografie pentru fabricarea etichetelor unui produs pe care nu-l ai. În mod normal îți cumperi linia de producție și mai apoi te uiți după ambalaje.

 Și pentru că Marius Parteni a spus public că acea tipografie a fost achiziționată de Dumitru Pantazi pentru ziarul Orizontul acesta este amenințat de Cojocaru Cătălin că va fi acționat în judecată. Și dacă e judecată atunci la bară va veni și Dumitru Pantazi în calitate de martor. Sunt curios al cărei părți!

 P.S.: Și pe mine m-a amenințat că mă acționează în judecată pentru că textele mele i-ar fi atins demnitatea. Păi pentru a răni demnitatea cuiva aceasta trebuie să existe, ori Cojocaru Cătălin nu are așa ceva!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ApaVital un subiect închis pentru politicieni, dureros de actual însă pentru pășcăneni! Unde este rezerva de apă a municipiului?

Răzvan Grecu

Recensământ final la Pașcani: la doar 400 de pășcăneni le place muzica bună!

Răzvan Grecu

Oferta ApaVital: aceeași Mărie, cu altă pălărie! Ce nu li se explică pășcănenilor de fapt!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site