NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Lolek și Bolek au reușit imposibilul: să supere și cetățenii și ApaVital în același timp! Culmea nesimțirii: nu și-au anunțat încă demisiile!

Administrația locală condusă de Dumitru Pantazi aka Lolek  și Vasile Axinte aka Bolek a reușit imposibilul: să supere atât pășcănenii, cât și ApaVital în același timp! Recunosc că până să apară comunicatul de presă mă resemnasem că mâine consilierii USL, pardon PSD și PNL, vor vota redelegarea serviciului de apă-canal către ApaVital.

Știam și am spus-o încă de ieri că sunt în proiectele promovate de primarul Lolek și susținute până-n pânzele albe de partenerul său Bolek, condiții inacceptabile pentru operatorul ieșean și-n totală contradicție cu contractul de delegare, însă nu mă așteptam ca problema să fie tranșată fără echivoc de cei de la ApaVital.

  

Când am citit prima dată comunicatul de presă am crezut că e o glumă proastă făcută de vreun hacker ce a spart contul de e-mail al ApaVital, însă s-a dovedit a fi o informație sută la sută reală. Am discutat apoi telefonic cu directorul Ioan Toma care mi-a explicat că decizia a fost luată după ce a aflat ce condiții le sunt impuse de primarul Dumitru Pantazi.

Vestea despre aceste proiecte i-am dat-o azi dimineață eu, directorul Toma negând că ar fi primit vreun document în acest sens de la municipalitate după cum precizase ieri viceprimarul Bolek. Tot dimineață am vorbit și cu președintele ARSACIS, Paul Benesch, care a negat și el că ar fi primit vreo informare de la Primărie pe tema redevenței și mi-a explicat că aceasta nu poate fi modificată unilateral de aleșii locali deoarece există un contract de delegare ce prevede strict ce și cum.

Am vorbit după-amiază și cu viceprimarul Bolek care a susținut din nou că el nu minte și că a informat operatorul ieșean de intențiile administrației locale condusă de primarul Lolek. Când l-am întrebat cine minte de fapt și dacă poate prezenta o dovadă scrisă a celor susținute, Bolek a început să țipe isteric în telefon că el vrea să dezvolte orașul și că din cauza mea și a programului Actualitaea TV nu poate.

S-a dovedit la o oră jumătate  de la acea discuție, când a apărut comunicatul de presă al ApaVital, că de vină pentru eșecurile administrației conduse de Lolek și Bolek nu sunt jurnaliștii, ci habarnismul de care aceştia dau dovadă pe zi ce trece.

Nu am crezut niciodată, de când a început criza apei în municipiul nostru, că după ce pășcănenii s-au săturat de administrația Lolek și Bolek, același lucru să se întâmple și cu amicii acestora și mă refer aici la cei de la ApaVital.

Să ajungi într-o asemenea situație în care toată lumea să-ți întoarcă spatele și să nu mai aibă încredere în tine ar trebuie să te determine să-ți dai demisia. Personajele Lolek și Bolek, din renumita animație poloneză, și-ar fi dat-o, însă întruchipările lor:  Dumitru Pantazi și Vasile Axinte nu o vor face, pentru că ei cred că mai pot aduce Normalitatea și Prosperitatea în municipiu. Eu unul nu cred așa ceva!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cojocaru îmi pune vorbe în gură, doar ca să mă scoată vinovat de gafa de la Bit TV!

Răzvan Grecu

Umbrele cu sigla Primăriei la terasele de pe domeniul public: cea mai tâmpită idee a administrației Pantazi!

Răzvan Grecu

Datornicul pășcănenilor taie apa, celălalt datornic îl susține! Referendumul e singura soluție în această criză!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site