NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Taximetrist jefuit de patru clienți după o cursă

 Polițiștii ieșeni au identificat zilele trecute doi tineri bănuiți de tâlhărie calificată și alți doi tineri bănuiți de complicitate la tâlhărie calificată.

Așadar, agenții Biroului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat cei patru tineri. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie, aceștia ar fi fost transportați cu un autoturism taxi în municipiul Iași, iar, când ar fi ajuns la destinație, prin folosirea unei substanțe iritant-lacrimogene, i-ar fi sustras taximetristului telefonul mobil și bani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

Cei doi tineri cercetați pentru tâlhărie calificată au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cei doi tineri cercetați pentru complicitate la tâlhărie calificată au fost reținuți, la rândul lor, și urmează a fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

bzi

Advertisements

Related posts

Asasinat odios comis aseara de un psihopat. O fosta jurnalista din Iasi si fetita ei de cinci luni au fost omorate cu cruzime in apartamentul in care locuiau

Redacția

Iaşul este printre cele mai tinere judeţe din ţară. Cine are cea mai îmbătrânită populaţie

Redacția

Vezi unde si cand se va derula examenul de definitivat la Iasi

Redacția
Încarcă...