RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alături de liderii Alianţei Dreapta Unită, care au depus lista de candidaţi pentru Consiliul General. Edilul Capitalei a afirmat că l-a invitat pe Cristian Popescu Piedone să participe la o dezbatere electorală și că aşteaptă un răspuns de la contracandidatul său.

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti Foto: Captură de ecran

Nicuşor Dan şi Dreapta Unită au depus candidaturile la Bucureşti Foto: Captură de ecran

După foarte foarte mulţi ani de dezinteres, de liste de investiţii care s-au dus de multe ori în borduri şi panseluţe, e o cale lungă care este înaintea noastră, numai că direcţia pe care am dat-o împreună este direcţia corectă şi singura direcţie care se ducă Bucureştiul acolo unde ne-o dorim. (…) Poate lucrul cel mai important din campania asta: dincolo de şosele, conducte şi toate cele care ţin de viaţa concretă a bucureştenilor, va fi o luptă de valori, va fi o luptă între oameni care doresc pur şi simplu respectarea legii, care doresc pur şi simplu funcţionarea instituţiilor, care doresc o justiţie corectă şi clanuri care s-au învăţat să sugă de la bugetul statului în diferite forme“, a spus edilul general.  

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fostul președinte brazilian Jair Bolsonaro, acuzat în mod oficial de fraudă în legătură cu certificatele sale care atestau vaccinarea anti-Covid

Redacția

Rezultat fantastic: David Popovici, campion mondial la 100 m liber, proba regină a natației

Redacția

Guvernul pregăteşte importuri masive de măşti şi materiale medicale din China, Japonia şi Coreea de Sud

Redacția
Încarcă...