RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Show de zile mari cu Ştefan Bănică Junior şi Deepcentral, în ultima seară a Zilelor Municipiului (VIDEO)

Spectacol de zile mari în ultima seară a Zilelor Municipiului. Aflat pentru a doua oară în orașul nostru, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, Ștefan Bănică Junior a făcut show total, alături de band-ul său. Acesta a reușit să adune în fața scenei câteva mii de păscăneni care au dansat, au cântat împreună cu el și l-au aplaudat pe tot parcursul concertului.

 

În ropote de aplauze a fost primită şi trupa Deepcentral, componenții formației fiind prezenți pentru prima oară la Pașcani. Doru Todoruț și George Călin au oferit un moment de neuitat, în cadrul căruia au interpretat cele mai cunoscute piese, iar dansatoarele lor au făcut deliciul publicului masculin. De asemenea, artistele Nicoleta Voicu și Mihaela Gurău au susținut un spectacol folcloric.

  

După prestația de pe scenă, artiștii au acordat un interviu reporterilor Actualiatea Tv. Astfel, am putut afla care este cheia succesului unui artist, ce simte acesta atunci când oamenii cântă împreună cu el, cum reușește să se împartă între viața personală si cea profesională. Ei le-au transmis şi câte un mesaj păşcănenilor. 

Prezentatorul ediției din acest an a fost Dan Negru. Acesta ne-a declarat ca s-a simțit foarte bine la Pașcani şi că se va intoarce în oraşul nostru ori de câte ori va fi invitat.

Ca şi în anii precendenţi, sarbătoarea municipiului s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

{youtube}JDH0R3wk6ak{/youtube}

Related posts

Programul evenimentelor de Zilele Rezervaţiei Forestiere Tătăruşi (DOC)

Ema Roman

Acțiuni dedicate Zilei Unirii la Ruginoasa și Târgu Frumos

Redacția

Ziua Mondială a Radioului

Redacția
Încarcă...