NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reacția Primăriei: Motivul pentru care Sorin Olariu nu a fost lăsat să măsoare suprafețele ocupate de comercianți!

La două zile distanță, reprezentanții Primăriei Pașcani au oferit astăzi, prin intermediul presei, un punct de vedere consilierului Sorin Olariu, cel care voia să măsoare suprafețele ocupate de comerciații participanți la Zilele Municipiului.

 

 Viceprimarul Gabriela Nedelcu, cea care a fost președintele comisiei de organizare a Zilelor Municipiului, a spus că nu înțelege inițiativa alesului local și că mai întâi el ar fi trebuit să o informeze.

”Nu înțeleg în ce calitate a încercat domnul Sorin Olariu să facă acest lucru. Ca și cetățean nu putea. Dacă voia să o facă din postura de membru al comisiei, trebuia să ceară o copie a contractelor de la comercianți. Dumnealui trebuia să anunțe dinainte ceea ce vrea să facă. În cazul în care a făcut această acțiune ca și consilier local, îl informez că la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local, desfășurată joi, 29 iunie, am adresat invitația consilierilor să participe la măsurarea suprafețelor, dar nimeni nu a venit”, a susținut Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani.

 Aceasta a încercat să îl ironizeze pe Sorin Olariu pentru faptul că se crede un mare legist și că ar fi apelat pentru protecție la Poliția Locală. Misterul a fost elucidat chiar de șeful instituției.”Am asigurat prezența alături de domnul consilier și dintr-un alt motiv. Nici unul din consilierii locali nu au legitimație eliberată de Primărie care să ateste calitatea”, a spus Vasile Avasiloaei, șeful Poliției Locale.

 Reamintim faptul că Sorin Olariu a intenționat sâmbătă, 1 iulie, să verifice dacă suprafețele ocupate de comerciații participanți la Zilele Municipiului sunt cele trecute în contracte, dar acest lucru nu a fost posibil. 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Cum a crescut prețul la apă în Pașcani din 2014 până acum: Casa de Cultură plătește de aproape trei ori mai scump la ApaVital față de Prest Serv Apa! (DOC)

Răzvan Grecu

Termen limită pentru cererea subvenţiilor în agricultură

Redacția

Președintele Consiliului de Administrație al ApaVital: „Noi vrem să plecăm din Pașcani. Mâine este ședință de Consiliu Director la ARSACIS unde vom susține din nou acest lucru” (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site