NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Film de animație cu scop caritabil la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”

De multe ori pășcănenii s-au întrebat dacă instituția noastră culturală, Casa de Cultură Municipală, va mai găzdui seri cinematografice pentru copii, tineri și adulți. Iată că primim o veste bună în ceea ce privește posibilitatea vizionării unui film pe ecran mare.

„Dăruiește din Inimă” se numește proiectul demarat de către cei din Asociația „Lumină și Dar”cu sprijinul Asociației Șansa 2010 și A.T.O.R. Pașcani.

 Regatul de gheață este filmul care va încânta privirile participanților în data de 16 decembrie anul curent la ora 18.30. Așadar, de astăzi într-o săptămână, evenimentul caritabil organizat de acești voluntari implicați va oferi și mici surprize celor din sală prin intermediul tombolei care va avea loc la finalul proiecției.

Prețul unui astfel de bilet este de 5 lei, iar el poate fi găsit la toți cei implicați în proiect sau sunând la numărul afișat în posterul de promovare.

 “Evenimentul caritabil de pe data de 16 decembrie va avea loc la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu începând cu ora 18.30. Va fi difuzarea filmului Frozen, adică Regatul de Gheață. Toți bănuții strânși din vinderea biletelor vor merge către Asociația Lumină și Dar și vom asigura copiilor hăinuțe, îmbrăcăminte și alimente pentru Crăciun, ne-a declarat Ionuț Gândac, voluntar în Asociația A.T.O.R. Pașcani.

 Regatul de gheață (în original în engleză: Frozen) este un film 3D de animație și musical produs de studioul de animație Walt Disney Studios și distribuit de Walt Disney Pictures. Acesta are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, Crăiasa zăpezilor. Filmul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație și Cea mai bună melodie originală "Let it Go" dar și Globul de Aur pentru cel mai bun film de animație la a 71-a ediție de decernare a festivității .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Animalele de companie și copiii

Redacția

24 februarie- tradiții de Dragobete

Redacția

Cal tras de Mercedes pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site