RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiectele vizate de Primăria Tătăruși prin PNRR!

Camere de supraveghere în localitate și un apartament pentru medicul de familie care deservește comunitatea, sunt proiectele vizate pentru a fi realizate de către administrația din Tătăruși, din banii ce vor fi alocați comunităților locale prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Pentru fiecare comună din România sunt estimate finanțări sigure de aproximativ 330.000 de euro. La Tătăruși cu acești bani sunt avute în vedere două proiecte. Primul ar fi amenajarea unei locuințe pentru medicul de familie din localitate, iar al doilea înființarea unui sistem integrat de supraveghere în localitate. Amblele sunt măsuri importante pentru comunitate, în opinia primarului Costel Iosub.

“Ne dorim ca cetățenii noștri să beneficieze de toate condițiile. Ne-am gândit ca din banii alocați prin PNRR să amenajăm o locuință pentru medicul de familie. Toți cei interesați ne întreabă dacă oferim această oportunitate. De asemenea ne dorim să dezvoltăm sistemul de supraveghere video în comună, măsură prin care vom crește gradul de siguranță în rândul cetățenilor”, ne-a declarata Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Menționăm faptul că la nivelul comunității locale în ultimii ani de zile au fost derulate proiecte pentru asigurarea condițiilor de desfășurare a actului medical. La finele anului 2020 a fost inaugurat un centru medical modern, cu trei cabinete de medicină de familie și unul stomatologic.

  

Related posts

Cucuteni: Slujbă de sfințire a bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” săvârșită de ÎPS Teofan

Redacția

Ședință de Consiliu Local comuna Răchiteni, 10 februarie 2022 (VIDEO)

Redacția

Șezătoare populară la Mircești (VIDEO)

Redacția
Încarcă...