NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Municipalitatea a sesizat Poliția Pașcani privind un fals în acte publice la o licitație de câteva milioane de euro

Polițiștii pășcăneni cercetează în această perioadă o sesizare făcută de Primăria municipiului Pașcani, prin avocatul Dionisie Afloroaei, privind un fals în acte publice.

Este vorba despre licitația pentru adjudecarea lucrărilor de reabilitare a Esplanadei, scărilor mari şi mici, şi a 4,8 kilometri de străzi: Ceferiştilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor şi Republicii.

Mai exact, municipalitatea susține că Geiger Transilvania SRL, unul dintre participanții la licitație, ar fi prezentat două variante diferite ale aceluiași document în procedura de analiză a ofertelor.

„Unul dintre participanți, Geiger, a prezentat în oferta inițială un document la experiență similară, iar când i s-a cerut clarificări a prezentat documentul modificat,” a explicat Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani.

Purtătorul de cuvân al IPJ Iași a explicat pentru Actualitatea TV că plângerea a fost înregistrată în data de 3 decembrie 2013 și că în cauză s-au început cercetările.

„În data de 3 decembrie 2013 reprezentanții Primărie au depus o sesizare prin care solicitau efectuarea de cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals. În acest sens a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili situația de fapt, urmând a se propune soliție legală prin Parchet,” a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Contactat telefonic avocatul Dionisie Afloroaei nu a dorit să comenteze acest subiect.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Deputatul Petru Movilă către Maricel Popa: „dacă nu ne ajutaţi, măcar nu ne mai încurcaţi‟

Redacția

ApaVital refuză să transmită consilierilor locali documentația tehnică privind interconectarea! Expert: lucrarea trebuia să aibă autorizație de construcție! (DOC)

Răzvan Grecu

Republicare articol 2 august 2016: Sume fabuloase cheltuite pentru întreținerea mașinii de serviciu, cu care nu circulă primarul Pantazi. În 2013 aceasta a suferit un accident rutier! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site