RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Masinile institutiilor subordonate Consiliului Local vor fi dotate cu GPS

Un consilier local a venit cu propunerea ca toate masinile de la institutiile subordonate Consiliului Local sau Primariei sa fie dotate cu GPS. Propunerea a venit pe fondul unor discutii privind consumul de carburant ce trebuie alocat de catre unitatea administrativa locala. Cei de la Politia Locala urmeaza sa mai primeasca in dotarea serviciului o masina. Pentru acest fapt, Primaria a decis sa aloce 100 de litri de carburant pe luna.

Ca sa nu mai fie discutii ca acest combustibil nu este consumat in folosul comunitatii sau altele, eu propun sa fie achizitionate niste aparate GPS. Nu sunt scumpe si asa se pot monitoriza masinile. Stii exact unde se afla. Nu ma refer numai la Politia locala ci si la masinile de la regii si celelalte servicii”, a venit cu propunerea consilierul PP-DD Ion Danu, detinatorul unui magazin de aparatura electronica. Ideea a fost imbratisata de ceilalti consilieri locali, insa investitia se va face dupa stabilirea bugetului pe anul viitor.

Sursa: bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ungaria declară stare de urgență. Frontierele se închid

Redacția

Autostrada „Unirii” A8 – Au fost aprobați indicatorii pentru secțiunea montană: 159 km, 47 tuneluri, 437 de poduri. Cost total: 6.4 miliarde de euro

Redacția

Autoritățile locale vor avea obligația de a asigura iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni fără semafor

Redacția
Încarcă...