NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cererile de teren pentru case, verificate de grupul consilierilor PNL. Există suspiciuni de favorizare a unor beneficiari

Dosarele cuprinzând documentele depuse de tinerii care așteaptă teren pentru construcția de case, au început să fie evaluate de astăzi de o comisie din cadrul Consiliului Local. Din ea fac parte toți consilierii PNL, care s-au angajat să verifice modul cum au fost repartizate primele loturi.

 

 Totul a pornit de la ședința ordinară de luna trecută când pe ordinea de zi s-au aflat proiecte de hotărâre care vizau alocarea de terenuri. Liberalii nu au fost de acord cu lista de beneficiari întocmită de comisia instituită prin dispoziție de primar și au solicitat verificarea dosarelor.

  

Așa s-a constatat că sunt terenuri atribuite cu punctaje foarte mici. ”Noi vrem să verificăm aceste dosare ale solicitanților pentru a vedea dacă ele sunt complete. Vrem să discutăm cu cei care au depus documente pentru a vedea dacă au fost informați la timp, că trebuie să își completeze dosarele”, a spus consilierul Claudiu Bodoașcă de la PNL.

Advertisements

La momentul la care a fost întocmită lista de beneficiari, existau peste 40 de cereri din partea tinerilor. Consilierii PNL vor să afle dacă toți solicitanții au beneficiat de același tratament.

Advertisements

Analiza dosarelor a început astăzi și se va încheia în câteva zile.  

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ședință extraordinară săptămâna viitoare: Se alege viceprimarul municipiului!

Redacția

Recepția finală pentru 9 kilometri de drum asfaltat în comuna Tătăruși

Teona Gherasim

PMP prinde un loc în viitorul Consiliu Local. Iată componența și numele posibilului viceprimar!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site