NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zilele Comunei Lespezi: Trei zile de petrecere cu prilejul bâlciului de Sf. Ilie (VIDEO)

Peste 6000 de persoane s-au perindat în weekendul ce a trecut prin comuna Lespezi, cu prilejul tradiționalului bâlci organizat pe data de 20 iulie de Sfântul Ilie, când Primăria organizează și Zilele Comunei.

Ca și în anii trecuți, autoritățile au pregătit pentru localnici și locuitorii din comunele învecinate programe artistice susținute de nume importante din muzica de la noi din țară.

Nu au lipsit de la deschiderea oficială importanți oameni ai județului în frunte cu Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, Victor Chirilă și primari din comunele învecinate Lespeziului.

  

 În fața localnicilor, chiar în prima zi de sărbătoare, primarul Ioan Lazăr i-a premiat pe componenții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, care au câștigat etapa interjudețeană de la Tg. Neamț și urmează să participe la faza națională ce se va organiza la Suceava.

Advertisements

 Printre cei care i-au încântat pe oamenii prezenți au fost Maria Dragomiroiu, Kronos, Nemuritorii, NEK, DJ Rino și Silvia.  

Advertisements

{flv}diverse/zilele comunei lespezi{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

În comunele Mogoșești-Siret și Todirești incidența cazurilor de coronavirus a trecut de 1/1000. Măsurile dispuse de CJSU Iași!

Redacția

Coronavirus la Grădinița din Mircești. Activitatea suspendată la o grupă de preșcolari

Oana Cordoneanu

Primăriile din Lespezi și Sirețel cumpără tablete pentru elevi

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site