NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Locatarii din blocul Nectar reclamă că nu primesc căldură deși sunt cu datoriile la zi

Câțiva locatari din blocul Nectar au reclamat că deși nu au restanțe la energia termică furnizată de RAGCL aceștia nu primesc căldură. Ei mai reclamă că imobilul este în paragină și că vina ar fi a administratorului care nu s-a implicat în refacerea instalațiilor .

Acesta a refuzat să comenteze acuzaţiile susţinând că de vreo 3 ani de zile nu mai este administrator deoarece asociația de proprietari nu mai funcționează din cauza datoriile.

Directorul tehnic al RAGCL Pașcani, Sorin Năcuță, a explicat situația în care sunt oamenii. Acesta a promis că locatarii imobilului vor primi agent termic. Reprezentantul regiei a explicat că întârzierea a fost cauzată de debranșările rău-platnicilor care de multe ori nu au permis accesul în locuința lor.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce au fost mușcate de câini. De astăzi angajații de la Gospodăria Comunală se vor ocupa de prinderea maidanezilor

Ema Roman

Un președinte de asociație de proprietari către primar: „Vă rog să mă arestați pentru că am fraudat alegerile. Mi-am convins soția să vă voteze!”

Răzvan Grecu

Prima zi de școală: Festivitățile de deschidere a noului an școlar la unitățile de învățământ din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site