NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Veste bună pentru chiriașii ANL din Pașcani (DOC)

Aleșii locali se întâlnesc în ședința ordinară de Consiliu Local din această lună pentru a dezbate proiectul privind stabilirea suprafețelor construite efectiv, cotele indivize, aferente fiecărei locuințe existente în blocurile ANL, G2A și G2B-Tronson I și II, proprietate privată a statului și aflate țn administrarea Consiliului Local al municipiului Pașcani, situate pe strada Ștefan cel Mare, în baza raportului de expertiză extrajudiciară.

Astfel, calculul pretului de vanzare pentrul locuintele ANL se va face la data vanzarii acestora, de catre Directia Economica din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, cu respectarea dispozitiilor prezentei hotarari si ale articolului 192 din HG 644/31 iulie 2014 privind modificarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte cu modificarile si completarile ulterioare.

Raportul deExpertiza tehnica Topo-Cadastrala Extrajudiciara a fost efectuat de catre “Expert Tehnic Judiciar ing. Popov Iulian Marius din Iasi.

  

 Obiectivele expertizei tehnice au fost:

Advertisements

-identificarea terenului aferent blocului G2B tronson I si a spatiilor de folosinta comuna in vederea calcularii cotelor indivize (in procente si in metri patrati). Calculul suprafetei construite desfasurat pentru fiecare apartament in blocul G2B tronson I;

– identificarea terenului aferent blocului G2B tronson II si a spatiilor de folosinta comuna in vederea calcularii cotelor indivize (in procente si in metri patrati). Calculul suprafetei construite desfasurat pentru fiecare apartament in blocul G2B tronson II;

– identificarea terenului aferent blocului G2A si a spatiilor de folosinta comuna in vederea calcularii cotelor indivize (in procente si in metri patrati). Calculul suprafetei construite desfasurat pentru fiecare apartament in blocul G2A.

Advertisements

 La data de 10.10.2014, expertul s-a prezentat la sediul beneficiarului, unde in urma discutiilor s-a stabilit necesitatea intocmirii unei expertize extrajudiciare pentru a raspunde la obiectivele de mai sus.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Noi puncte de lansare a rachetelor antigrindină în județul Iași

Redacția

Mediul de afaceri pășcănean îngenunchiat de taxa de salubrizare! Tarife de 3-4 ori mai mari, decât în trecut!

Răzvan Grecu

Începe, în sfârșit, prima acțiune de dezinsecție la nivelul municipiului!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site