RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

L-ați văzut? Bărbat din Tătăruşi, dat dispărut de familie! În trenul cu care venea spre casă, au fost găsite doar bagajele!

Acum două zile a plecat cu trenul din Bucureşti spre Paşcani, dar nu a mai ajuns la familia sa. Singurul lucru care a ajuns la destinație a fost bagajul, fără proprietar. Un bărbat din Tătăruși este căutat de oamenii legii după ce familia îngrijorată a declarat dispariția sa. 

 

Polițiștii încearcă să reconstruiască filmul dispariției. Din informațiile pe care le avem, bărbatul a fost văzut ultima dată pe peronul gării din Buzău.

  

Paul Prisacaru de 46 de ani, a plecat din capitală de pe data de 21 noiembrie anul curent. Rudele sale sunt disperate, şi se gândesc la ce e mai rău.

La scurt timp au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând cercetări la polițiștii TF, cât și celelalte investigații pentru identificarea bărbatului.

Advertisements

Familia a declarat dispariția unui bărbat care se întorcea din București cu trenul. Au fost găsite doar bagajele în tren. Polițiștii au fost sesizați și continuă verificările în vederea depistării persoanei”, conform reprezentanților IPJ Iași.

Poliţiştii din Iaşi caută un bărbat de 46 de ani, din comuna Tătăruşi, care în data de 21 noiembrie a.c. s-a deplasat cu trenul IR nr. 1753 Bucureşti – Suceava către municipiul Paşcani,  însănu a ajuns la domiciliu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 21 noiembrie anul curent, PRISACARU PAUL, de 46 de ani, din comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi, a călătorit cu trenul IR nr. 1753 Bucureşti – Suceava, către municipiul Paşcani, însă nu a ajuns la domiciliu.

Acesta are 1,70 m înălţime, 75 de kg iar la data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă 3/4 de culoare maro, pantaloni tip blue jeans, de culoare albastră sau reiat maro, şi ghete de culoare maro.

Advertisements

De asemenea, acesta avea asupra sa un telefon mobil, de culoare albă.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Incendiu la o casă din Paşcani

Ema Roman

De ce nu l-a ales Tudorel Toader pe Daniel Horodniceanu la conducerea DIICOT: “Avem dosare la urmarire penală de 11 ani, neterminate”

Redacția

Dispărută pentru a doua oară din casa familiei unde părinții au lăsat-o când au plecat la muncă în Italia

Marius Parteni
Încarcă...