NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Judecătorii o vor după gratii pe procuroarea din Pașcani care ascundea dosarele

Judecătorii Curţii de Apel nu văd deloc cu ochi buni înţelegerile dintre anchetatori şi fosta şefă a procurorilor păşcăneni. Reamintim că Emma Daniş a fost luată în vizor după ce a „uitat” dosarele lucrate de subordonaţi în birou, în loc să-şi dea acordul pentru finalizarea lor.

Într-o parte din aceste dosare se întocmiseră rechizitorii. Buba s-a spart în vara lui 2011, după un control al procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel. Atunci au fost găsite la mapa prim procurorului 142 dosare care aveau o situaţie juridică incertă. Unele erau însă raportate superiorilor ca fiind… soluţionate. Aşa s-a ales Daniş cu dosar penal pentru abuz în serviciu.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Procuroarea, care între timp s-a pensionat, a dat-o la pace cu procurorii de două ori. Întâi ea s-a înţeles la o pedeapsă de doi ani de închisoare, dar cu amânarea ei, dar acordul de recunoaştere a vinovăţiei a fost respins. A apărut un alt acord, care prevedea o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Ieri însă, şi acesta a fost respins de judecători, care l-au găsit prea blând şi iarăşi au întors dosarul pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

sursa ziarulevenimentul.ro

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Recordmanul! Un bărbat din Iaşi a băut 14 beri după care s-a urcat la volan: „Am băut, dar tu eşti un prost”

Redacția

Prognostic rezervat pentru fetița accidentată ieri la Lespezi

Răzvan Grecu

Răsturnare de situație în cazul scandalului ce avut loc la Sodomeni: Instanța a emis trei mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site