NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un poliţist ieşean a fost înjunghiat în faţa spitalului Sfântul Spiridon

Un poliţist din Iaşi a fost înjunghiat, duminică dimineaţa, de către un individ, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, într-un club din oraş. Ulterior, acesta a fost înjunghiat în faţa spitalului. După ce s-au bâtut în fața clubului, cei doi au mers câtre spital. Acolo s-au întâlnit și celălalt bârbat l-a lovit pe polițist cu un cuțit în cap și în umăr. 

 

UPDATE: Scandalul a pornit de la iubita poliţistului. Ea a fost lovită în club, acesta a ripostat şi i-a bătut măr pe agresori. Ulterior cuplul a luat un taxi şi a mers la spital. Au fost urmăriţi şi în faţa spitalului în urma altercaţiilor poliţistul a fost lovit la cap şi umăr şi cap cu un cuţit. Bărbatul şi fata au fost internaţi iniţial la Sfântul Spiridon, dar ulterior au fost transferaţi la spitalul de Neurochirurgie. Surse apropiate anchetei susţin că agresorii au legătură cu clanul Corduneanu. 

TEXT INITIAL: Poliţistul ieşean a ajuns la spital, duminică, după ce a fost înjunghiat într-un club. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi se afla in timpul liber, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, a mers în clubul Skin alături de prietena lui. „Din informaţiile deţinute până în prezent reiese că este vorba despre un coleg care se afla în timpul liber şi care a fost înjunghiat de către o persoană, în urma unei altercaţii. Colegul nostru a fost internat la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi. Se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru tentativă la omor”, a declarat, duminică, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Medicul Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi spune că bărbatul este internat în stare stabilă. „A ajuns la noi cu o plagă înjunghiată în regiunea deltoidiană stânga şi temporo-parietală stânga, având şi o fractură de piramidă nazală”, a spus duminică prof.dr. Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi. Potrivit unor surse, angajatul Poliţiei ieşene a fost lovit peste faţă, în club. Ulterior, agentul a luat un taxi şi a mers la spital, iar în faţa instituţiei medicale a fost înjunghiat de către o persoană din grupul cu care avusese conflictul. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 05.00. Poliţistul este fost angajat al Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Sursa

 

Advertisements
Loading...

Related posts

O alta metoda de inselaciune!

Redacția

Femeie accidentată în Târgu Frumos, pe trecerea de pietoni

Redacția

O firmă de taxi din Pașcani a fost amendată cu 1.000 lei

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site