NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Jaful perfect: Consilierii locali din 2007 au votat ABUZIV ștergerea datoriei AgroComplex Lunca SA fără a ști ce sumă este scutită de la plată!

Dosarul dintre Primăria Pașcani și AgroComplex Lunca SA ce vizează recuperarea datoriei de 2,2 milioane de lei pe care societatea primarului Dumitru Pantazi o are către municipalitate, scoate la iveală abuzuri de neimaginat. Consilierii locali din 2007 au adoptat HCL 145 din 19.09.2007 prin care se radia datoria AgroComplex Lunca SA fără a avea habar despre ce sumă este vorba.

 Atât hotărârea cât și referatele compartimentelor de specialitate din Primărie, dar și comisiile de specialitate ale Consiliului Local și-au dat acceptul „orbește” pentru ștergerea datoriei firmei primarului Dumitru Pantazi aferentă chiriei și penalităților pentru suprafața de 60 de ha în anii 2002, 2003, 2005 și 2007.

Jurnaliștii Actualitatea TV au încerca să afle astăzi care era suma care a fost radiată în 2007, în mod abuziv, de Mihai Bodoașcă fostul șef al Servicului de Taxe și Impozite Locale însă nimeni din Primărie nu s-a oferit să răspundă la această întrebare. Din calculele efectuate de către noi suma pe care AgroComplex Lunca SA o datora în septembrie 2007 era de 1.222.500 de lei, astfel că este de înțeles de ce administrației locale de la acea vreme i-a fost rușine să o amintească în acte.

Trebuie precizat că o astfel de hotărâre în care se scutesc  „orbește” datoriile unei firme este unicată în România și probabil în lume. Motiv de mândrie pentru Pașcani. Nu-i așa?

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Se cere revenirea la data veche! Noul an şcolar ar putea sa înceapă și în 2019 pe 16 septembrie

Redacția

Primăria Pașcani a pregătit o serie de activități de 1 Iunie intitulate ”Lumea Copilăriei”

Răzvan Grecu

Armata preia paza sediului Parchetului din Pașcani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site