NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi a încheiat contracte de extindere a rețelelor de gaz, fără o înțelegere cu Delgaz Grid

Extinderea rețelelor de gaze naturale a fost făcută în anul 2020 de Primărie, din banii municipalității, fără a avea acordul celor de la Delgaz Grid pentru a deconta  o parte din sumele cheltuite, așa cum prevede legea. Subiectul a fost adus în discuție în plenul ședinței de Consiliu Local care a avut loc săptămâna aceasta.

În plenul legislativului local a avut loc o discuție contradictorie între primarul Marius Pintilie și fostul primar Dumitru Pantazi pe această temă. Primul i-a reproșat celui din urmă că nu a găsit înțelegerea cu cei de la Delgaz Grid în primărie, iar celălalt i-a transmis să rezolve problema pentru că este primar în funcție.

„Unde este contractul cu Delgaz Grid-ul? Unde este contractul cu Delgaz Grid-ul pe lucrarea de la gaz?. Înainte să începeți lucrarea, trebuia să rezolvați problema. O să facem ce nu ați făcut dumnavoastră,” a precizat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani. 

Reamintim că implementarea proiectului de extindere a rețelelor de gaze naturale în suburbia Gâștești a generat nemulțumiri în această iarnă, deoarece constructorul nu a refăcut străzile pe care a intervenit. Mai mult, Primăria nu a avut angajat un diriginte de șantier pentru acest proiect, ceea ce contravine legislației în vigoare.

  

Advertisements

Related posts

Ședință de consiliu de administrație la Spitalul Municipal Pașcani

Redacția

1640 de pachete cu alimente de la UE au luat drumul altor localități! Primăria spune că la Pașcani nu sunt solicitări

Ema Roman

Încă o centrală aparținând de RAGCL ar putea fi pornită, pentru a furniza căldură! Reprezentanții regiei au prezentat condițiile

Marius Parteni
Încarcă...