RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Disperarea l-a împins la un gest extrem. Terenul revendicat l-a dat de pomană primarului Pantazi! (VIDEO)

Gest disperat al unui bătrân din Pașcani. Omul vine de foarte mult timp la audiențele ținute de reprezentanții Primăriei Pașcani, cu intenția de a intra în posesia unui teren, pe care spune că îl moștenește. Convins că nu are nici o șansă să găsească înțelegere la cei din Primăriei, omul i l-a dat de pomană primarului Pantazi.

 Primarul nu a putut să îl primească deoarece era plecat la București, acolo unde un nou termen în dosarul Agrocomplex în care este judecat pentru fapte de corupție.

 

  

Ion Nemțanu a venit și astăzi la Primărie pentru a se interesa de terenul pe care-l revendică undeva în suburbia Boșteni. Viceprimarul Gabriela Nedelcu nu a putut să îi dea nici un răspuns. Așa că omul a scos din buzunar un colac și o lumânare, pe care a aprins-o. ”Pantazi, bogdaproste, să fie primit. Dumnezeu să te ierte acum de sărbători”, a spus omul, după care a ieșit din biroul unde se țineau audiențele.

Reprezentanții Primăriei care participau la audiențe s-au speriat când au văzut că omul scoate bricheta. ”Cine’ș face, lui îi face, cine’ș dă lui își dă”, i-a transmis Rodica Gavrilaș, funcționar în cadrul Biroului Agricol din Primărie.

Ion Nemțanu umblă de foarte mult timp pentru o suprafață de teren, pe care susține că ar moșteni-o. El a primit din partea Primăriei o adeverință care îi recunoștea dreptul de proprietate, care la scurt timp a fost modificată cu o alta prin care i se spune că nu se află printre moșteniori. Ele poartă semnătura primarului Dumitru Pantazi, căruia omul i-a reproșat de nenumărate ori că l-a păcălit atunci când i-a cerut votul și când i-a spus că îi va rezolva problema.  

 

“Domnul Ion Nemţanu refuză în mod sistematic întocmirea documentaţiei pentru suprafaţa de teren. Are validat 1, 57 ha, 15.700 mp, din care a înstrăinat 2698 mp. Tatăl său apare cu o suprafaţă de 1,29 ha, sora lui are dreptul reconstituit la proprietate pe legea 1/2000,  de 0,25 ha, iar mama dumnealui are depusă o documentaţie pentru drepturi băneşti pentru 2900 mp. Toate acestea sumulate, duc la suprafaţa pe care v-am menţionat-o, şi nu pe care o solicită. Refuză în continuare să semneze documentaţia pentru ca cei de la Serviciul Agricol să-i întocmească titlul de proprietate. În realitate nu i-a furat nimeni terenul, el l-a înstrăinat şi au mai apărut şi acele situaţii cu mama şi sora dumnealui care îi mai scad din dreptul de proprietate. Circul pe care l-a făcut la audienţe a fost pentru a impresiona opinia publică. Astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple într-o instituţie publică din România”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

{youtube}guNASfQ-OM8&feature=youtu.be{/youtube}

Related posts

Municipiul Pașcani a fost nominalizat la competiţia campioni în regiunea de Nord Est

Redacția

Elevii unei școli din Pașcani participă la un exercițiu de alarmare în această săptămână

Marius Parteni

Prognoza meteo pentru săptămâna 21 – 27 decembrie 2020

Redacția
Încarcă...