RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Calendarul alegerilor, tranșat de liderii Coaliției în ședința de la ora 16.00. PNL nu renunță la candidatul la președinție

Cei mai importanți lideri ai PSD și PNL se întrunesc într-o ședință a Coaliției, luni, de la ora 16.00, la Palatul Victoria. Miza reuniunii este stabilirea calendarului alegerilor pentru anul electoral 2024.

ciolacu ciuca FOTO Mediafax

Luni este a doua rundă în care PSD și PNL vorbesc despre calendarul alegerilor, după eșecul de la joi după-amiază.

Avem la ora 16 şedinţă de coaliţie la Guvern pentru a alege cea mai bună decizie pentru organizarea alegerilor din acest an. (…) Pentru noi este important să fie o cât mai bună reprezentativitate. Dacă eu aş fi sigur că românii nu şi-ar pierde apetenţa pentru ultimele două duminici de alegeri şi vor participa într-un număr cât mai mare la toate alegerile, sincer”, a afirmat Rareș Bogdan, într-o declarație dată în fața sediului PNL.

  

Nu e o problemă de bani, fiindcă democraţia costă. Acum că plătim 800 de milioane, ori că plătim 600 sau 650 de milioane nu acolo stă marea economie a României. Important e să fie reprezentativitate şi să oprim extremismul, pentru că ăsta e cel mai mare pericol în România”, a completat liberalul.

Chestionat dacă PNL ar accepta un candidat comun la prezidențiale,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Rusia amenință că va exporta produse agricole doar „țărilor prietene”

Redacția

Ciolacu: Toate partidele politice să susțină aderarea României la Schengen

Redacția

Comisia Europeană va prezenta o propunere privind gestionarea activelor ruseşti blocate de UE

Redacția
Încarcă...