RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Culmea politicii. Partidul lui Cioloș vrea să treacă pragul la alegeri, dar nu are oameni nici pentru secțiile de votare. Unde a dat anunțul de recrutare

REPER, formațiune cu oameni plecați din USR, încearcă să-și găsească oameni pentru secțiile de votare pe site-urile care recrutează persoane pentru diferite locuri de muncă. Partidul vrea treacă pragul de 5%, dar nu poate acoperi cele aproximativ 19.000 de secții de votare.

Partidul lui Cioloș are probleme cu oamenii FOTO Inquam Photos

Partidul lui Cioloș are probleme cu oamenii FOTO Inquam Photos

„Partidul REPER Filiala București invită cetățenii entuziaști și angajați să se alăture echipei noastre ca Reprezentanți în Secțiile de Votare pentru Alegerile Europarlamentare din București, Cluj și Craiova. Aceasta este o oportunitate extraordinară de a contribui activ la procesul democratic. Activitatea se desfășoară pe durata unei zile și este remunerată cu o sumă de circa 400 lei net.”, este anunțul dat pe BestJobs platformă cu anunțuri de recrutare, de formațiunea din care face parte și Dacian Cioloș, fost premier și fost președinte USR.

  

Conform precizărilor din anunț, 30 de posturi ar fi vizate. Sunt doar câteva cerințe: „cunoașterea legislației electorale (asigurăm training și centru online/telefonic de suport); abilități de comunicare și decizie; disponibilitate între 7:00 și ~23:00”. 

Cinci eurodeputați, dar probleme cu oamenii

REPER are în prezent cinci eurodeputați și mai mulți parlamentari, care nu sunt însă constituiți ca grup.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bărbatul care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinţi ar fi încercat să se sinucidă în arest

Redacția

Kelemen Hunor, despre Schengen: Ministrul austriac ne-a bătut pe umăr, dar e prea puțin

Redacția

PSD promite depunerea unei propuneri legislative împotriva tăierii arborilor sănătoşi

Redacția
Încarcă...