RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bărbat din Heleșteni înjunghiat de 7 ori de prietenul de pahar

Un bărbat de 44 de ani a fost înjunghiat ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe o stradă din Heleșteni. Marcel Prisecaru din localitate s-a întâlnit la o cârciumă cu o cunoștință mai veche, Adrian C. de 36 ani, iar împreună au început să consume băuturi alcoolice.

 La un moment dat, pe fondul unei discuții în contradictoriu, Adrian C. a pus mâna pe un cuțit pe care îl purta ascuns în geacă și l-a înjunghiat de 7 ori pe Marcel Prisecaru. 

Victima a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției 6 Poliție Rurală Pașcani cât și un echipaj de la Ambulanță. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență, unde medicii au stabilit că a suferit 7 plăgi la nivelul corpului, însă starea de sănătate este în afara oricărui pericol.

  

Atacatorului i s-a întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă în loc public cât și pentru lovire și alte violențe.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Biroul de Cadastru și Publicitate imobiliară Pașcani și-a mutat sediul

Marius Parteni

Recepţia lucrărilor de închidere a gropii de gunoi a fost amânată, din cauza constructorului şi Consiliului Judeţean

Ema Roman

E clar! Avem un primar incompetent: Pantazi știe că Primăria facturează chiriile și este plătitoare de TVA! Fals domnule primar!

Răzvan Grecu
Încarcă...