RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

“Zilele Municipiului” sau “AutoBuzdu lui Morar”? Întrebare la care șefii Primăriei caută răspuns. Tu ce alegi?

Unul din cele două evenimente artistice de care s-a tot discutat în ultima perioadă de timp la nivelul Primăriei și Consiliului Local, nu mai poate fi organizat.

Șefii administrației locale se gândsc acum la care dintre acestea să renunțe, astfel încât să găsească soluția cea mai bună. Zilele Municipiului sau „AutoBuzdu lui Morar”? Este o întrebare la care vă invităm și pe dumneavoastră să răspundeți.

În urmă cu o lună și jumătate, reprezentanții Primăriei anunțau că au fost contactați de organizatorii evenimentului „AutoBuzdu lui Morar”, care și-au manifestat dorința de a veni în perioada 27-29 iunie în Pașcani. Viceprimarul Vasile Axinte susținea la vremea respectivă că se merită efortul pentru organizarea și acestui eveniment, mai ales că se vorbea de costuri care trebuiau suportate,  20.000 lei.    

  

 Timpul demonstrează însă cu totul altceva

“Am făcut niște calcule ținând cont de cerințele celor care ne-au contactat. Trebuie să asigurăm cazarea și masa stuffului tehnic, artiștilor și a altor persoane. De asemenea, trebuie făcute și ceva investiții la rețeaua de electricitate de pe Esplanadă, întrucât ne-au solicitat acest lucru. Din primele calcule cred că suma necesară ar fi de aproximativ 80.000 lei, bani care ar trebui să îi asigurăm din bugetul pentru Zilele Municipiului. Din punctul meu de vedere nu se justifică, mai ales că, din ce am aflat noi, nu ar veni artiști de calibru la Pașcani, față de cei pe care noi îi vom aduce la evenimentul din 4-6 iulie 2014″, ne-a declarat Vasile Axinte.

Nume precum Antonia, Pepe, Anda Adam ori Holograf, vor ține capul de afiș al sărbătorii orașului, alături de interpreți de muzică populară. Lucrurile nu sunt încă clare, așa că o decizie finală va fi luată marți, 20 mai.

“Voi convoca pentru marți o întâlnire a Comisiei pentru Organizarea Zilelor Municipiului. Vom pune pe masă toate datele și va trebui să decidem. Nu vreau eu să hotărăsc, pentru că nu ține de mine. Hai spuneți și voi cum să facem? La această întâlnire vreau să stabilim clar ce facem”, a mai concluzionat vicele Axinte.

Menționăm faptul că în ședința ordinară de luna trecută consilierul Marius Pintilie a propus ca Primăria să renunțe la organizarea evenimentului din acest an din perioada 4-6 iulie, dar propunerea sa nu a fost luată în seamă.   

Citește și: {load position articlescategoryload}

Related posts

Concurs la Primăria Stolniceni-Prăjescu pentru un post cu perioadă determinată

Redacția

Scenariul unui blackout în România. Ce ar trebui să facem dacă rămânem fără curent electric

Redacția

A început reabilitarea drumului județean Târgu Frumos-Cucuteni

Redacția
Încarcă...