RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație finalizată pentru turnarea unor covoare asfaltice pe străzile din Pașcani

Primăria Pașcani a finalizat licitația în urma căreia în municipiu pe mai multe străzi vor fi turnate covoare asfaltice. Aceasta a fost câștigată de firma SC CCF Câmpulung Moldovenesc SA, care a oferit un preț de 820.000 lei, pentru realizarea acestora.

 

“Am finalizat procesul verbal al licitației și s-a făcut comunicarea. În câteva zile sperăm să semnăm contractul de execuție pentru a începe lucrările”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

  

Străzile unde vor fi turnate covoare asfaltice sunt: strada Stadion, de la intersecția cu Moldovei până la Dragoș Vodă, Garabet I. Brăileanu, Aleea 1 Decembrie, Veronica Micle, 1 Decembrie (Tăbăcărie), parcarea din fața parcului din spatele blocurilor de pe Esplanadă, Abator până la Apele Române și terenul de sport aparținând Liceului Teoretic Miron Costin.  

Citește și: {load position articlescategoryload}

Related posts

Haos în Serviciul de Cadastru, Fond Funciar și Consultanță Agricolă din subordinea secretarului Jitaru!

Marius Parteni

Nașul de cununie al primarului Dumitru Pantazi a contestat, împreună cu alte cinci persoane, hotărârea prin care UAT Pașcani s-a constituit parte civilă în dosarul AgroComplex! Iată motivele!

Marius Parteni

Comunicat de presă Romeo Olteanu, fostul prefect al județului Iași

Redacția
Încarcă...