RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zi decisivă mâine pentru Căminul Cultural din Lunca. CNI ar putea acorda finanțarea!

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, pleacă în această după-amiază spre București. El are programate mâine două întâlniri, una la Compania Națională pentru Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, iar alta la Ministerul Mediului.

Ziua de mâine poate fi una decisivă pentru Căminul Cultural din Lunca, potrivit afirmațiilor primarului.

”Proiectul intră mâine în Consiliul Tehnico Economic din cadrul Companiei Naționale pentru Investiții. Sper să obținem finanțarea anul acesta”, ne-a declarat primarul Dumitru Pantazi.

  

La Ministerul Mediului primarul se va interesa de stadiul proiectului realizat de conducerea Prest Serv Apă SA, cu privire la alimentarea cu apă a suburbiilor Gâștești și Blăgești. Edilul local va fi însoțit la cele două ministere și de parlamentarii locali, senatorul Florin Constantinescu și deputatul Neculai Rățoi.

Reamintim faptul că acest proiect a realizat de fosta conducere a municipiului Pașcani. Atât fostul primar Grigore Crăciunescu, cât și democrat liberalii Ioan Ioniță și Petru Movilă au încercat să obțină finanțarea pentru acest obiectiv.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cristian Rățoi a făcut alianță cu PSD pentru a anula instaurarea sensului unic de pe strada ”Mihail Kogălniceanu”

Răzvan Grecu

Paşcani, anul 2016: Probleme cu gârla din faţa porţii

Redacția

Ședință de Consiliu Local comuna Răchiteni, 26 octombrie 2023 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...