NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zi decisivă mâine pentru Căminul Cultural din Lunca. CNI ar putea acorda finanțarea!

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, pleacă în această după-amiază spre București. El are programate mâine două întâlniri, una la Compania Națională pentru Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, iar alta la Ministerul Mediului.

Ziua de mâine poate fi una decisivă pentru Căminul Cultural din Lunca, potrivit afirmațiilor primarului.

”Proiectul intră mâine în Consiliul Tehnico Economic din cadrul Companiei Naționale pentru Investiții. Sper să obținem finanțarea anul acesta”, ne-a declarat primarul Dumitru Pantazi.

La Ministerul Mediului primarul se va interesa de stadiul proiectului realizat de conducerea Prest Serv Apă SA, cu privire la alimentarea cu apă a suburbiilor Gâștești și Blăgești. Edilul local va fi însoțit la cele două ministere și de parlamentarii locali, senatorul Florin Constantinescu și deputatul Neculai Rățoi.

Reamintim faptul că acest proiect a realizat de fosta conducere a municipiului Pașcani. Atât fostul primar Grigore Crăciunescu, cât și democrat liberalii Ioan Ioniță și Petru Movilă au încercat să obțină finanțarea pentru acest obiectiv.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Efectele ploilor torențiale din ultimele zile în Pașcani și împrejurimi. Cod portocaliu până sâmbătă, orele 16.00

Marius Parteni

Măsuri pentru organizarea transportului de persoane la nivel județean, pe raza municipiului

Marius Parteni

Latifundiarul Minciună: lovitură imobiliară la drumul european. Un pesedist, un penelist şi un pedelist au pus mâna pe 100 ha de pământ arabil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site