NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tot mai multe persoane ajung la spital din cauza agresiunilor.Femeie bătută de soț și minoră cu traumatism cranian după ce a fost lovită cu o piatră

În ultima perioadă medicii de la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal s-au confruntat cu mai multe cazuri de pacienți agresați fizic. Aprope în fiecare zi sunt aduse cu ambulanța victime ale agresiunilor, cele mai multe cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Pașcani a ajuns în cursul zilei de luni 3 septembrie la spital după ce a primit o bătaie zdravănă din partea soțului. Aceasta prezenta traumatism cranio-cerebral, contuzie toracică și abdominală. După ce a primit îngrijirile medicale a rămas internată sub supraveghere medicală.

 Tot în cursul zilei de ieri o minoră de 14 ani din Ruginoasa a necesitat îngrijiri medicale după ce în urma unui conflict s-a luat la bătaie cu o vecină și a fost lovită în cap cu o piatră. Fata prezenta traumatism cranio-cerebral cu o plagă frontală de 10 cm și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

  

 Un bărbat din Hărmănești de 38 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice a căzut din căruță și a ajuns la spital tot în cursul zilei de ieri. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral și de coloană lombară. După ce a fost stabilizat la Spitalul Municipal Pașcani a fost trimis cu ambulanța la UPU Sf. Spiridon.

Advertisements
Advertisements

 O tânără în vârstă de 20 de ani din Topile a ajuns în cursul nopții trecute la spital în comă alcoolică. Fata de bucurie că a luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă a sărbătorit cu prietenii cu alcool până i s-a făcut rău. Tânără a fost perfuzată, iar acum starea ei este stabilă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce ne rezervă 2018? Aflați ce spun specialiştii ieșeni despre apropierea unei noi crize

Redacția

Concert de colinde la Spitalul Municipal Pașcani. Șase angajați au primit diplome de excelență

Oana Cordoneanu

Femeile din România sunt frumoase, dar cu stima de sine scăzută

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site