RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tot mai multe persoane ajung la spital din cauza agresiunilor.Femeie bătută de soț și minoră cu traumatism cranian după ce a fost lovită cu o piatră

În ultima perioadă medicii de la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal s-au confruntat cu mai multe cazuri de pacienți agresați fizic. Aprope în fiecare zi sunt aduse cu ambulanța victime ale agresiunilor, cele mai multe cazuri s-au produs pe fondul consumului de alcool.

O femeie în vârstă de 32 de ani din Pașcani a ajuns în cursul zilei de luni 3 septembrie la spital după ce a primit o bătaie zdravănă din partea soțului. Aceasta prezenta traumatism cranio-cerebral, contuzie toracică și abdominală. După ce a primit îngrijirile medicale a rămas internată sub supraveghere medicală.

 Tot în cursul zilei de ieri o minoră de 14 ani din Ruginoasa a necesitat îngrijiri medicale după ce în urma unui conflict s-a luat la bătaie cu o vecină și a fost lovită în cap cu o piatră. Fata prezenta traumatism cranio-cerebral cu o plagă frontală de 10 cm și a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

  

 Un bărbat din Hărmănești de 38 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice a căzut din căruță și a ajuns la spital tot în cursul zilei de ieri. Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral și de coloană lombară. După ce a fost stabilizat la Spitalul Municipal Pașcani a fost trimis cu ambulanța la UPU Sf. Spiridon.

 O tânără în vârstă de 20 de ani din Topile a ajuns în cursul nopții trecute la spital în comă alcoolică. Fata de bucurie că a luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă a sărbătorit cu prietenii cu alcool până i s-a făcut rău. Tânără a fost perfuzată, iar acum starea ei este stabilă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

„Ziua porților deschise” la Unitatea Militară 01405 Muncelu de Sus

Redacția

În ultimii cinci ani, pe șoselele din județul Iași s-au înregistrat 1.949 accidente rutiere grave. Pașcaniul este una dintre zonele cu risc ridicat

Redacția

Posibilă agresiune la Crivești

Redacția
Încarcă...