NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Poliţiştii locali i-au cerut primarului să le redea drepturile salariale

Poliţiştii locali îi cer primarului să le redea drepturile salariale tăiate. Săptămâna trecută aceştia i-au solicitat lui Dumitru Pantazi să participe la o întrunire cu ei, cu scopul de a afla care sunt problemele cu care se confruntă.

Prima problemă ridicată a fost situaţia salarială a poliţiştilor locali, care nu mai beneficiază de sporul de dispozitiv de 25%, fapt pentru care au şi acţionat în judecată Primăria. Un alt lucru adus la cunoştinţa edilului este lipsa indicatoarelor rutiere de pe străzi. Şeful Poliţiei Locale i-a transmis edilului că trebuie montate indicatoare în zona staţiilor de autobuz, ca acolo să nu mai parcheze proprietarii de autoturisme. De asemenea şi indicatoarele cu străzile din municipiu trebuie înlocuite.
Cât priveşte activitatea serviciului, poliţiştii au cerut dotarea cu echipamente de intervenţie, dar şi amenajarea unei parcări în faţa instituţiei pentru autoturismele din dotare.“A fost o întâlnire de lucru la cererea poliţiştilor. O să vedem în ce măsură vom putea să le reîntregim drepturile salariale. Cât priveşte celelalte cereri sunt lucruri care trebuie realizate cât mai rapid”, ne-a declarat primarul Dumitru Pantazi.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Tarife majorate de la 1 aprilie, pentru eliberarea pașapoartelor

Redacția

Planul celor de la Prest Serv Apa de furnizare a serviciilor, citirea apometrelor și încasarea facturilor

Marius Parteni

Trei zile libere în iunie pentru cei care muncesc. Două pică în weekend

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site