NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, desculți la o întâlnire cu oficialii niponi

Premierul României și președintele Camerei Deputaților au participat astăzi, în Japonia, la o întâlnire cu Liga Parlamentară de prietenie Japonia-România. În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali români au fost nevoiți să se descalțe, potrivit tradițiilor japoneze.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, desculți la o întâlnire cu oficialii niponi FOTO: YOUTUBE Guvernul României

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu s-au întâlnit astăzi cu Liga Parlamentară de prietenie Japonia-România, condusă de președintele Ichiro Assawa, în cadrul vizitei în Japonia a celor doi oficiali. 

Din imaginile video postate de Guvernul României reiese faptul că cei doi au fost invitați de către oficialii niponi să se descalțe și să ia loc pe scaune fără picioare. La finalul întrevederii, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au oferit cadouri parlamentarilor niponi.

Advertisements
  

În cadrul întâlnirii, conform comunicatului transmis de Guvern, Nicolae Ciucă „ a subliniat faptul că este o onoare să reprezinte România la funeraliile de stat organizate în memoria fostului prim-ministru Shinzo Abe, primul șef de guvern din Japonia care a vizitat țara noastră și cel care a achiesat să lanseze Parteneriatul Strategic cu România,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Polonia trebuie să plătească 500.000 de euro pe zi pentru ignorarea deciziei CJUE în cazul minei de la Turow

Redacția

Ce este trimetazidina, substanța depistată la vedeta patinajului rus, Kamila Valieva. De ce este interzisă și legătura cu meldoniumul Șarapovei

Redacția

VIDEO Cum arată acum pasajul de pe centura Capitalei care ar trebui să fie gata în două săptămâni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site