NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ionuţ Stroe, despre prezidenţiabilul PNL: Nu trebuie să ne ascundem, în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL/ Este un lider pe termen lung, va duce PNL la peste 30%

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre prezidenţiabilul PNL, că în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care partidul se bazează şi este principala opţiune a PNL. Stroe a spus despre liderul PNL că este un lider pe termen lung şi este convins că va duce PNL la peste 30 de procente şi va conduce PNL mult timp de acum înainte.

”Nu trebuie să ne ascundem, în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL şi cea mai la îndemână şi mai naturală, preşedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care îl apreciem. (..) Nicolae Ciucă este un om foarte riguros, pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciată”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL.

Despre forţa lui Nicolae Ciucă de a fi o locomotivă pentru partid, Ionuţ Stroe a arătat că, ”în momentul alegerii în fruntea partidului, acesta se afla mult peste PNL”.

Advertisements

”S-a mizat foarte mult pe cariera acestui om, pe seriozitatea, pe profilul public, reputaţia pe care o avea de general NATO şi evident că la vremea respetivă a fost învestit cu încrederea partidului.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Muraru: Monumentul dedicat fostei Securități trebuie retras din Pitești

Redacția

Ce trebuie să știe părinții despre vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani / 18 întrebări și răspunsurile autorităților din România

Redacția

Cele 7 județe în care nu s-a înregistrat niciun caz nou de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site