RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

„Vânătorul de extratereștri” de la Harvard a prezentat noi dovezi

Avi Loeb, profesor la Harvard (SUA) și cunoscut vânător de OZN-uri, susține că are dovezi noi conform cărora fragmentele de meteor căutate pe fundul oceanului ar fi parte dintr-o navă extraterestră, relatează Boston Public Radio, contrazicându-i pe criticii care susțin că originea lor este mai banală.

„Ridică posibilitatea că ar putea fi un meteor asemănător cu Voyager, fabricat artificial de o altă civilizație”, a declarat Loeb pentru postul de radio, referindu-se la două sonde reale trimise de NASA în afara sistemului nostru solar în anii 1970.

Deși poate fi cel mai cunoscut pentru teoriile sale provocatoare despre obiectul interstelar ‘Oumuamua, care a trecut prin sistemul nostru solar în 2017, noile descoperiri ale lui Loeb se referă la o altă ciudățenie interstelară care, spre deosebire de ‘Oumuamua, a ajuns pe Pământ, deși nu într-o singură bucată.

A fost găsită într-adevăr o parte dintr-o navă extraterestră?

  

Denumit IM1, meteoritul a căzut în Oceanul Pacific în apropierea Papuei Noua Guinee acum aproape un deceniu, dar a fost trecut cu vederea până când Loeb a condus eforturile care au confirmat în 2022 că acesta este primul obiect interstelar cunoscut care a căzut pe Pământ.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un cosmonaut rus a revenit de urgență la bordul ISS din cauza unei probleme cu costumul său spațial

Redacția

MAE, despre interesul României pentru Africa: „Un nivel superior de ambiție, adaptat noilor realități românești și africane“

Redacția

Şoferul în vârstă de 19 ani care a omorât doi tineri, într-un accident rutier, în staţiunea 2 Mai, a fost reţinut pentru 24 de ore

Redacția
Încarcă...