RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Unul din cei mai mari angajatori din Pașcani cere Primăriei și Consiliului Local închirierea unui teren pentru a amenaja o parcare

Societatea RomPak SRL s-a adresat Consiliului Local și Primăriei Pașcani cu o solicitare privind încheierea unei suprafețe de teren, în suprafață de 1300 mp. Aceasta este amplasată în vecinătatea fabricii.

 

  

Conducerea societății din Pașcani are în intenție amenajarea unei parcări pe locația respectivă, asta dacă Primăria și Consiliul Local vor fi de acord cu încheierea sau concesionarea terenului către RomPak SRL. Pe data de 16 ianuarie conducerea societății a mai depus o solicitare în scris.

Asta după ce în 2018 a mai depus două, la care nu a primit nici un răspuns.

“Vă rugăm să analizați și să ne comunicați în scris răspunsul referitor  la posibilitatea încheierii/luării în concesiune de către societatea noastră a acestei suprafețe, în vederea amenajării unui spațiu de parcare pentru a fi utilizat de angajații societății”, se arată în adresa celor de la RomPak.

Solicitarea urmează să fie verificată de funcționarii Primăriei și membrii comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Local.

Cei 1300 metru pătrați sunt în lateralul fabricii, paralel cu strada care duce către stația de tratare a apelor uzate ce aparține de ApaVital.    

Related posts

Germania testează săptămâna de lucru de patru zile

Redacția

Cum împarte România banii de la UE pentru autostrăzile și drumurile expres din Moldova

Redacția

Ludovic Orban: Ne dorim să creștem pensiile, dar această creștere să poată să fie susținută și în anii următori

Redacția
Încarcă...