NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Oferta locurilor de muncă în perioada 27.07.2016 – 03.08.2016

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Paşcani anunţă noi oferte pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. În municipiul nostru sunt disponibile 140 de joburi vacante, puse la dispoziţie de angajatorii păşcăneni. 

Oferta este scăzută pentru persoanele cu studii superioare, însă cei cu studii medii şi experienţă de cel puţin doi ani, sunt mai avantajaţi.

În această săptămână în municipiul Pașcani sunt disponibile aproximativ 140 locuri de muncă vacante. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru meserii cum ar fi inginer montaj, inginer calitate, inginer textile, construcții, dar și economist sau manager de proiect. Pe domenii de activitate, cele mai multe oferte sunt în industrie, aproximativ 90. De asemenea, în construcții se caută 27 de persoane, iar pe domeniul serviciciilor, în special transporturi sunt solicitate 10 persoane”, ne-a declarat Adriana Sîrghie, purtător cuvânt AJOFM Iași.

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru perioada 27.07.2016 – 03.08.2016 este variată și poate fi analizată aici. 

Pentru mai multe detalii, dar și pentru oferta completă de joburi, persoanele interesate se pot adresa ALOFM Pașcani, din Str. Gradinitei, bl. G1, parter.

 

 

Advertisements

Related posts

Zeci de mii de români riscă să rămână fără mașini. Service-urile anunță: “De azi nu se mai comandă piese de import. Lucrăm din stoc”

Redacția

Creșterea pensiilor. Când va anunța ministrul de finanțe propunerea pe care i-o va face premierului

Redacția

Executorii judecatoresti incep anul in forta prin vanzari de amploare ale rau-platnicilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site