NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Început de an nefast pentru Siretul SA

Primul trimestru al anului 2014 nu a adus veşti bune pentru una dintre cele mai vechi companii de confecţii de pe piaţa ieşeană. Conform raportărilor acţionariatului Siretul SA, primele trei luni al anului au însemnat pierderi importante pentru producătorul de ţesături şi perdele din Paşcani.

Astfel, cifra de afaceri netă a companiei a fost de 2,1 milioane de lei, mai mică decât cea înregistrată în perioada similară a anului trecut, de 2,5 milioane de lei.

Cea mai importantă scădere, însă, s-a înregistrat în ceea ce priveşte veniturile provenite din exploatare. Dacă în primul trimestru al anului trecut acestea erau în sumă de 4,01 milioane de lei, în prezent acestea se ridică la doar 1,5 milioane de lei, în condiţiile în care cheltuielile de exploatare s-au menţinut la aproximativ acelaşi nivel.

Astfel, la finalul primului trimestru al acestui an compania Siretul SA a înregistrat pierderi de nu mai puţin de 1,8 milioane de lei. În perioada similară a anului trecut rezultatul exerciţiului financiar era un profit net de 52.449 de lei.

Cu toate acestea, planul de reorganizare îşi va urma cursul aprobat de creditori, următorul termen în instanţă fiind pe data de 18 septembrie.

sursa ziarulevenimentul.ro

 Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Un pășcănean în cărți pentru a fi numit director la TransElectrica Bacău

Marius Parteni

Începe sezonul teraselor, la Paşcani. Au apărut primele solicitări de amenajare

Ema Roman

O reţea internaţională de magazine cu produse second hand ajunge şi în Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site