RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tânăr de 19 ani a lovit un bărbat cu care se certase de la un incident rutier până a murit

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă după ce un bărbat de 43 de ani din comuna Cristeşti a fost găsit căzut pe stradă, inconştient, iar medicii au constatat ulterior decesul acestuia. Bărbatul ar fi fost lovit de un tânăr cu pumnii în cap, în urma unui conflict, acesta din urmă fiind audiat de poliţişti.

Poliţia Judeţeană Botoşani a fost sesizată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, despre faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitatea Oneaga, comuna Cristeşti, este căzut, în stare de inconştienţă, pe drumul public din centrul localităţii de domiciliu, fără a fi cunoscute alte detalii. “În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima, cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care a plecat în loc necunoscut”, arată sursa citată.

Echipajul medical ajuns la locul incidentului a declarat decesul victimei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Autorul a fost găsit, duminică dimineaţă, şi se află în custodia poliţiştilor din cadrul S.I.C., precizează Poliţia Botoşani.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Adolescentul care a înjunghiat o femeie în magazin, inspirat de un documentar de pe Netflix. Tatăl lui spune că e o victimă

Redacția

Şoferii nu vor mai fi obligaţi să prezinte la un control poliţa RCA în varianta pe hârtie

Redacția

Percheziții DNA în mai multe județe, printre care și Iași, pentru ITP-uri eliberate fraudulos

Redacția
Încarcă...