RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieȘtirea zilei

Update: Accident rutier la ieșirea din Pașcani spre Moțca (FOTO)

Update: În Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Pașcani au ajuns patru victime. Printre acestea se află un minor de 2,4 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral. Medicul Gheorghe Carp, purtător de cuvânt al unității medicale ne-a precizat că și celelalte trei victime, adulte, au suferit mai multe traumatisme și contuzii. Se află în continuare sub observație medicală, sunt stabile hemodinamic.

Știrea inițială: Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier care avut loc în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Pașcani spre Moțca. Conform ISU Iași, impactul a avut loc între o autoutilitară în care se aflau trei adulți, și un autoturism în care se aflau trei adulți și un minor.

Din primele informații, șoferul unui autoturism Volkswagen cobora panta de la Gâștești, iar în dreptul Complexului de înmagazinare a apei, de la Apavital, o autoutilitară de la societate de apă-canal ieșea din curte, nu a acordat prioritate, iar șoferul de pe Volkswagen, a încercat să evite impactul, a lovit un mal de pământ și s-a răsturnat.

La fața locului au ajuns echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță. O femeie, doi bărbați și un copil au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

  

Vom reveni cu detalii!

Related posts

Disperarea unei mame. Bătrânețe trăită în teroare

Oana Cordoneanu

Un sucevean a chinuit o copilă de 11 ani, ca să mărturisească un furt. A bătut-o cu lopata, a dezbrăcat-o și ținut-o în frig

Redacția

Noul statut al polițistului

Redacția
Încarcă...