NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un cetățean de onoare al municipiului Pașcani a comparat mișcarea franceză „vestele galbene” cu fecalele!

 

Un cetățean de onoare al municipiului Pașcani, actual consilier local din partea Partidului Social Democrat, a avut o reacție grosolană la postarea unui internaut. Acesta din urmă amenința Guvernul PSD cu proteste asemănătoare cu cele din Franța, dacă va emite o OUG care să permită ca cei condamnați de Înalta Curte de Casație și Justiție să fie rejudecați.

 

„Să vă fie clar: Dacă dați ordonanța ca să vă scăpați penalii, atunci vom îmbrăca vestele galbene și vom fi mai răi ca francezii”, a scris un internaut pe Facebook.

Vasile Avramiuc, consilier local din partea PSD și cetățean de onoare al municipiului Pașcani, a considerat necesar să răspundă, printr-o postare nepotrivită, comparând culoarea vestelor cu cea a fecalelor:

„Și fecalele sunt tot galbene” , a scris Avramiuc pe Facebook.

Gestul lui Avramiuc a fost taxat de fostul consilier liberal Andrei Rîznic care a postat tot pe rețeaua de socializare următorul mesaj: „Uitați reacția marelui intelectual, cetățean de onoare, model în societate, Vasile Avramiuc, la o postare a unui cetpățean…și el mă dă pe mine în judecată…să vă fie rușine că la vârsta dvs. faceți astfel de comentarii”.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Edilul din Târgu Frumos este susținut pentru un nou mandat la Primărie

Marius Parteni

Consilier local: Primarul Pantazi nu ar trebui să susțină creșterea prețului la gunoi, după ce a promis taxă de 8 lei în campania electorală

Marius Parteni

Deputatul Vasile Axinte, declarație politică în Parlament despre Spitalul Regional din Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site