NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Un cetățean de onoare al municipiului Pașcani a comparat mișcarea franceză „vestele galbene” cu fecalele!

 

Un cetățean de onoare al municipiului Pașcani, actual consilier local din partea Partidului Social Democrat, a avut o reacție grosolană la postarea unui internaut. Acesta din urmă amenința Guvernul PSD cu proteste asemănătoare cu cele din Franța, dacă va emite o OUG care să permită ca cei condamnați de Înalta Curte de Casație și Justiție să fie rejudecați.

  

 

„Să vă fie clar: Dacă dați ordonanța ca să vă scăpați penalii, atunci vom îmbrăca vestele galbene și vom fi mai răi ca francezii”, a scris un internaut pe Facebook.

Vasile Avramiuc, consilier local din partea PSD și cetățean de onoare al municipiului Pașcani, a considerat necesar să răspundă, printr-o postare nepotrivită, comparând culoarea vestelor cu cea a fecalelor:

„Și fecalele sunt tot galbene” , a scris Avramiuc pe Facebook.

Gestul lui Avramiuc a fost taxat de fostul consilier liberal Andrei Rîznic care a postat tot pe rețeaua de socializare următorul mesaj: „Uitați reacția marelui intelectual, cetățean de onoare, model în societate, Vasile Avramiuc, la o postare a unui cetpățean…și el mă dă pe mine în judecată…să vă fie rușine că la vârsta dvs. faceți astfel de comentarii”.

 

Advertisements

Related posts

Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!!

Redacția

Guvernul alocă de șase ori mai mulți bani pentru biserici înainte de alegeri

Redacția

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura la președinție

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site