RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Teren de tenis pe o suprafață dintre două școli din Pașcani

Un consilier local propune amenajarea unui teren de tenis în zona deal a municipiului, după ce Primăria a renunțat la a mai cheltui 200.000 lei pentru amenajarea unui WC în Parcul Peștișorul.Locația indicată de alesul local este suprafața de teren situată între Liceul “Nicolae Iorga” și Sala de Sport de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”. Mihuț Benone, cel care a făcut această propunere, și-a motivat dorința pentru crearea unei alternative pentru pășcăneni, de a face sport.

  

 ”Dacă tot s-a renunțat la faimoasa toaletă din Parcul Peștișorul, eu propun ca acești bani să fie investiți pentru amenajarea unui teren de tenis. Unde acesta poate fi amenajat este suprafața dintre Liceul “Nicolae Iorga” și Sala de Sport de la Sadoveanu. Este nevoie de o asemenea locație”, a spus consilierul PSD – Mihuț Benone.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Reprezentanții Primăriei nu au primit cu interes propunerea. După câteva discuții, edilul Dumitru Pantazi a introdus inițiativa pe lista cu studiile și proiectele ce vor fi întocmite anul acesta, fără a se preciza dacă va fi implementată investiția anul acesta. ”Suma destinată toaletei este suficientă pentru studii și execuția lucrării”, a mai declarat consilierul PSD.

Acesta a mai susținut ideea amenajării unor terenuri de tenis și în trecut. La o ședință de partid din anul 2014 el a venit cu propunerea ca pe terenul de zgură din cadrul Complexului Sportiv Municipal, dar nu a găsit susținere în acest sens.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Proiect de lege. Bunicii ar putea fi plătiți să stea cu nepoții, cu o condiție însă

Redacția

Speriaţi de noul lockdown, britanicii au golit rafturile magazinelor. Hârtia igienică şi pastele au fost primele produse epuizate

Redacția

2018 a fost „Anul recordurilor“, la Sfânta Parascheva

Redacția
Încarcă...